({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Driver du företag och säljer varor eller tjänster direkt till slutkund /konsument?

Då kan du anmäla dig till "Supporta dina locals" och bli en del av kampanjen där vi lyfter det lokala utbudet och uppmanar invånarna i Lerum att handla produkter och tjänster lokalt.

Det vi behöver från er är kort information om; vad ni erbjuder, vilka ni är som driver företaget och varför? Vi behöver också en bild på just er, människorna bakom produkten eller tjänsten. Kontaktuppgifter i form av hemsida, epost och sociala medier ska också finnas med. 

Genom att anmäla ditt intresse och skicka med material så kommer vi kunna lyfta er under konceptet "Supporta din locals - det gör skillnad". Vi ombesörjer att producera en företagspresenation åt ditt företag här på webbplatsen, och ni samtycker att vi får publicera er presentation. 

För frågor kontakta angelica.larsson@lerum.se 

I formuläret som följer fyller du i dina uppgifter:

Jag mailar in bild (minst 3500 pixlar bred) till angelica.larsson@lerum.se
Jag samtycker till publicering