({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Premiär: Julklappsjakten 2020

Det börjar lacka mot jul för trollet Tralla och dom andra trollen i skogen. Men trollen har slarvat till det. Ta med dig någon vuxen och ge er ut på julklappsjakt! Ladda ner Lerum Live-appen. Där finns allt du behöver veta för att vara med. Glöm inte att vara rädda om er, det kan finnas andra i skogen så kom ihåg att inte gå för nära. Lycka till!

Ladda ner appen Lerum Live till platta eller telefon. Den finns på både App Store och Google Play.

Här finns mer information om appen.

Det finns tre olika julklappsjakter (med tre olika startpunkter) att välja på. Nr 1 och nr 3 finns längs eljusspår. 

1. LERUM: Trollet Tralla gillar julklappar och har valt olika fina mönster på de olika paketen! Se om du kan hitta dem.

2. GRÅBO: Trollet Tralla skall pynta granen, men var har hon lagt julpyntet?
Se om du kan hjälpa henne.

3. FLODA/NÄÄS: Trollet Tralla skall göra sitt eget julgodis i år, hittar du hennes favoriter? Se om du kan lista ut det.

Det finns en eller två bokstäver på varje skylt i skogen. Lås in svaret du hittar i appen och kasta om bokstäverna i rätt ordning så de bildar en jullåt.

 

Har du hittat låtarna och vill tävla?

Om du löser rebusarna och hittar alla tre låtar som gömmer sig där, kan du vara med i utlottningen av en liten julgåva. Längst ner på den här sidan hittar du ett formulär där kan skriva vilka jullåtar du hittade och kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig om det blir du som vinner. Känner du för att dela julglädje på Instagram; en hälsning, en sång eller ett rim på #visitlerum så delar vi den vidare i vårt konto. Tänk på att du behöver ha en öppen profil för att vi skall kunna se det. 

Arrangör: Lerums kommun i samarbete med Lerums Orienteringsklubb släpper första advent tre juläventyr i appen Lerum Live. De fantastiska illustrationerna på Trollet Tralla har Åsa Sandring gjort. 

Lycka till och god äventyrsjul!