Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Lerums kommun, Maria Jerenvik

Flera digitala upplevelser

I appen ”Lerum Live” fuller vi på olika digitala äventyr som finns att upptäcka på hemmaplan! Appen laddar du ner till din eller en vuxens mobil, finns där appar finns - och är förstås gratis!

I appen Lerum Live ligger fokus på att förstärka våra besöksmål digitalt, och bildar tillsammans med webb, skyltning och bokade guidningar en bredd av hur du kan ta del av lokala upplevelser på olika sätt. Som nyfiken upptäckare och besökare skall du kunna välja vad som passar bäst. Om du vill göra något med familjen kanske en klurig frågetävling på cykel är spännande, om du vill ge dig ut mer äventyrligt off road kanske du vill leta efter glömda och gömda historiska pärlor? Eller så kan du lära dig mer om växt- och naturriket kring Säveån.  

Nyheter 

Cykling och konst är två nyheter i appen under våren 2019. I Blinkis on Bike kan du flyga fram på cykel genom Lerum till Nääs och öppna kluriga frågor på vägen i hennes egna utflykt. På konstvandringrn berättar vi mer om den offentliga utomhuskonsten som du ser (och kanske inte än har upptäckt) rumtom i centrala Lerum.

Underhåll

Just nu pågår en uppdatering av Naturfrågans skyltar, rundan är därför inte komplett på plats. Däremot fungerar den digitalt, och du hittar rätt med hjälp av koordinaterna i appen. Snart är detta åtgärdat så du kan också promenera den!

Tyck till!

Appen ger oss möjlighet att tillverka och erbjuda olika promenader, tävlingar eller spel -  och inte minst berätta om våra besöksmål på flera språk. Vi fyller på med nytt material allt eftersom. Har du synpunkter på appen, eller har förslag på innehåll eller förbättringar kontakta oss gärna på turist@lerum.se