Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Invigning av Multibanan

    Fotograf: Tomas Yeh

Öijared inviger ”Framtidens fritidsgård” för barn och unga!

Öijared Golfklubb inviger 2019 en ny elbelyst Multibana. Banan har spännande och varierat innehåll som Footgolf, Frisbeegolf och Golfäventyret, som är Svenska Golfförbundets pedagogiska spelarutveckling för barn och unga, där de steg för steg kan utvecklas som golfare.

Bakgrunden till satsningen är att Öijared vill kunna aktivera, rekrytera och behålla juniorer till verksamheten genom att göra området mera varierat och tillgängligt under en längre period på året. Föreningen har därför sökt medel från bland annat Allmänna Arvsfonden, men även fått bidrag från Riksidrottsförbundet, Alingsås Sparbank och Svenska Golfförbundet.

Med hjälp av bidragen och den egna insatsen har Öijared byggt ”Framtidens fritidsgård” där barn och unga kan träffas, umgås och ha kul i en inspirerande utomhusmiljö. Multibanan kommer att vara elbelyst vilket innebär att man kan erbjuda verksamhet på kvällar och under en längre period på året.

Multibanan inbjuder naturligtvis till kul aktiviteter för personer i alla åldrar och blir efter invigningen det senaste tillskottet i Öijareds redan breda utbud även till övriga gäster och medlemmar.

”Som största golfanläggning i Sverige har vi ett alldeles speciellt ansvar att ge golfintresserade tjejer och killar en kul och meningsfull fritid med fokus på golf. Öijareds miljö och golfkunnande, tror vi kan inspirera dem lite extra. Verksamheten ligger inom ramen för vår grundläggande idé om hög tillgänglighet för alla och betonar lek, lärande och golfglädje. Vi hoppas mycket på Multibanan och tror att vi med dess utformning kommer kunna locka många att både prova på de olika aktiviteterna och dessutom få fler att fastna för både golfen och Öijared säger Lars Brydolf, klubbchef på Öijared”.

För mer information är du välkommen att kontakta Lars Brydolf på mejl lars.brydolf@oijared.se.