({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Oscar Mattsson © 

Varför välja Sävelången för din konferens?

Vi ger dig 6 skäl för dig och dina nära och kära (eller dem du vill lära känna ännu bättre) att välja några av de fantastiska mötesplatserna här.

Exklusivitet

På konferenser förlagda vid Sävelången erbjuds rymd, inspirerande byggnader och enastående anläggningar! Här behöver ni inte slåss om platsen som erbjuds och middagssittningarna blir rofyllda och njutbara. Matutbudet är rikt med lokala råvaror, mycket ekologiskt och flera listningar i the White guide. 

Fotograf: Nääs Fabriker

Naturen

Här finns öppna ängar, skog, vatten och parker. Sänk axlarna och andas den friska luften. I denna genuina natur med sin vackra och lugna miljö ges goda förutsättningar för mötesro och kreativitet. 

Fotograf: Oscar Matttson

Miljöombyte

Att byta miljö kan öka produktiviteten och öppna upp för nya tankar och idéer. Inspirerande entreprenörsanda har präglat området i flera tusen år. Uppfinningsrikedom, innovation och kreativitet har dominerat i alla tider. Från industrin till dagens kreativa näringar och mötesplatser med kulturarvet som unik och ovärderlig inramning. Ta del av omgivningarnas positiva influenser! 

Fotograf: Öijared Resort

Sammanhållning

På konferens vid Sävelången stannar man kvar, umgås och lär känna varandra mer. Det stärker sammanhållningen att alla är på samma ställe utan distraktioner och med ett rikt utbud av aktiviteter för teambuilding och mindfulness.

Fotograf: Öijared Resort

Tillgänglighet

Många medarbetare pendlar långa vägar till sina jobb i storstäder. När konferensen förläggs vid Sävelången finns möjlighet att ta tåget hela vägen med närheten till Göteborg, flygplats, och motorväg. Sävelången är den stadsnära landsbygden som ger avskildhet, men ändå har kort resväg och enkla kommunikationsvägar. Hit är det enkelt att ta sig för alla, oavsett val av färdmedel. 

Fotograf: Lerums kommun

Aktivitet

Skrattet är det kortaste avståndet mellan människor och flera av aktiviteterna i Sävelångens rika utbud, lockar till många goa skratt i gemenskap.

Vid Sävelången erbjuds mängder av olika aktiviteter, passande för teambuildning och kickoff i vitt skilda kategorier. Med naturen, skogen och sjön inpå knuten är möjligheterna många!

Fotograf: Smedjan i Tollered