({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Oscar Mattsson

Fixa maten för festen på nära håll!

När det är dags för fest, bröllop och firande är maten en viktig del av festligheterna. I närheten av Sävelången finns många goda alternativ på finfin catering, både för det lilla och det större firandet. Här kan man få en egen pizzabagare till festen med mobil stenugn, komplett raclette-middag, grymt kött grillat på plats, sushibuffé eller varför inte barnens favorit tacos. Här finns dessutom flertalet listningar i the White Guide.

 

Hugos Handel och kök

Från Hugos Handel och Kök i Tollered kan du beställa catering på allt i deras utbud. Så som tapastallrik till fredagsmyset, olika delikatesser, ostar, oliver, chark, bröd, kex, röror mm. och passande sallad och grönt till. Här kan du också få catering på den schweiziska specialrätten raclette. På hösten och vintern är detta en fantastisk måltid att samlas kring! Hugos ordnar allt som behövs till en komplett raclettemiddag. Racletteost eller annan ost du själv väljer, olika bröd, chark och grönsaker. Givetvis ingår alltid lån av raclettejärn vid dessa tillfällen. Raclettemiddagen rekommenderas för sällskap om 5-15 personer. Läs mer här. 

Unossons Charkuteri

Med ett stort och härligt utbud av delikatesser för alla högtider och det mesta tillverkat i det egna charkuteriet är Unossons ett gott val för catering. Det finns färdiga bufféförslag, men du kan också kontakta dem för en skräddarsydd middag. Grillmästarna kommer gärna ut på din fest och lagar mat över öppen eld och under bar himmel. Har du egna och speciella önskemål löser de självklart det också och syr ihop en lösning som passar just dig och din tillställning. Läs mer här. 

Lerum Fisk & Delikatesser

Fisk & Delikatess-butiken på på Bagges Torg erbjuder catering på massa gott från havet! Så som olika laxfat med varmrökt lax, gravad lax, kallrökt lax, paté och handskalade räkor. Det finns också skaldjursfat, räkmackor och platå, pris varierar beroende av dagspriset på skaldjur. Servering och allt är för avhämtning i butiken.

Gobi Sushi

Vill du ha sushi, dumplings eller andra exotiska koreanska maträtter till din tillställning ska du vända dig till Gobi Sushi i Floda. De erbjuder både catering och utkörning vid förfrågan, både av sushi och varmrätter. Läs mer här. 

Garveriet

Garveriet i Floda erbjuder alltid årstidens lokalproducerade råvaror ur ett hållbart perspektiv i all sin matlagning, också när det gäller catering. De erbjuder catering för både mindre och större tillställningar, för upphämtning av dig som kund på Garveriet. Välj mellan olika kalla och varma rätter eller buffé. Läs mer här. 

Nääs Slottsrestaurang & Café

På Nääs eftersträvas alltid att arbeta med de bästa råvarorna. Alla råvaror är ekologiska, undantaget en del av det lokalproducerade kött som köps lokalt från gårdarna i Lerum. De menar att en djurhållning de själva kan kontrollera, korta transportvägar, och i vissa fall betesdjur från den egna gården är bättre i ett globalt perspektiv än något annat. De är miljöcertifierade och erbjuder catering vid Sävelången. 

Aludden park och restaurang

Aludden Prôvidore har lång erfarenhet av festarrangemang. Allt ifrån den lilla kallbuffén med fantasifulla delikatesser som körs ut till er festlokal, till det större middagsarrangemanget med egen köks- och matsalspersonal på plats. De erbjuder allt från uppdukning, porslin och servering och kan också bistå med musikunderhållning. Aludden har årligen sedan 2008 funnits med i White Guide. Läs mer här.

Lerums Delikatessen

Med stor erfarenhet av alla sorters tillställningar, t.ex. dop, bröllop, företagsluncher och mingel fixar de maten till ditt nästa firande. All mat lagas med kärlek och omsorg av de bästa råvarorna. De ombesörjer allt inom catering: porslin, personal, utkörning och kock på plats. Högsta kvalitet och bästa service – för en lyckad fest! Flera färdiga menyer och bufféer att välja mellan. Läs mer här. 

Swedish Taco

Swedish Taco är en egen tolkning av den omåttligt populära Fredags-Tacon som vi svenskar älskar. Inspirationen hämtas från växtriket och därigenom skapas färgstarka tallrikar med naturliga kontraster som faller samtliga sinnen i smaken. Ur en ombyggd blågul husvagn serveras god och fräsch snabbmat där det bästa ur Tacosen vi äter här i Sverige tas fram. Menyn är under konstant utveckling och erbjuder t ex; Taco Bowl, Taco Wraps, Burrito, Hot Pot och olika för- och efterrätter. Nya kombinationer, oväntade smaker och alltid med service som högsta prioritet. Utöver de olika signaturrätterna, finns också möjlighet att göra en mer exklusiv meny åt exempelvis bröllop eller finare tillställningar. Läs mer här. 

Mugwort´s BBQ Schack

Grillat rakt upp och ner är Mugwort´s grej. Här kan du få catering antingen som foodtruck stilen d.v.s. maten direkt från en lucka i bussen, men det går också att få fine dining. Menyn kan vara allt från burgare, äkta BBQ eller tacos -vilket ni önskar. Tacos med grymt kött, men även vegan går att ordna! De kan fixa allt från fotbollskvällar med gänget, företagsevent och bröllop med trerätters och De har buffé att duka upp med blandat gött och enklare plockmat som passar för både så väl sittande middag som mingelmat för att äta på stående fot. På buffén finns både kallt och varmt och för barnen kan ordnas grillade korvar och kyckling utan bbq smaker. Läs mer här. 

Nyfiken på mer om mat, klicka här för att se hela utbudet!