({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Lerum /
  • Sommaren runt knuten
  • Hemester, toppbild, camping ute

The Tannery Club

Sommarens nyhet!

Utomhusträna, umgås och häng i loungen för att prata äventyr med likasinnade på det nyöppnade aktivitetscentret @thetanneryclub 

Tågluffa till grönska

Ta pendeln i sommar och tågluffa till trädgårdarna utmed Gotaleden - ett väldoftande äventyr!

Hemestertips via 190

Här hittar du sommarens bästa tips på utflykter längs väg 190. Läs mer om hur du kan bo längs vägen, unna dig en extra lång cykelutflykt, ta dig runt till mysiga gårdsbutiker och vart du bäst hoppar i plurret för ett svalkande dopp.

För alla sinnen vid Sävelången

Bygden i Sävelången bjuder in till upplevelser för både kropp och själ. Vandra den populära Gotaleden genom Säveåns naturreservat, möt genuina och kreativa aktörer, skapa tillsammans med likasinnade, bo över i mysig bruksort och upptäck det vackra sjölivet.

Tio grönskande växtrum

Växtrumsslingan följer Säveåpromenaden som går i Säveåns lummiga och vackra dalgång, mitt i Lerums centrum. Upptäck på egen hand eller gå på tur med kunnig guide. Passa också på att tågluffa till trädgårdarna längs Gotaleden!

Populära evenemang

SUP och annat skoj!

Det blir ett liv på vattnet i sommar minst sagt. Tävla genom att SUPa med wave 15 och 16 augusti, eller paddla, kayaka och vattensporta ännu mer. Hitta tips på sommarens vattenaktiviteter.

Lerum Live

Roliga äventyr i appen Lerum Live - lyssna, lär, utforska, klura och upptäck nytt.