({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vad är på gång?

Evenemangskalendern

Engagerat föreningsliv och näringsliv fyller löpande på evenemangskalendern.  Kulturupplevelser, torgdagar och workshops. Ta en titt vad som är på gång och var rädda om varandra. Följ Folkhälsomyndighetens covid-19-rekommendationer.

Hemestertips längs väg 190

Vi har samlat några av sommarens bästa tips längs väg 190. Hitta ditt vattenhål och lägg upp ditt äventyr som du vill. Läs mer om hur du kan bo längs vägen och unna dig en extra lång cykelutflykt, ett besök på en gårdsbutik eller att hoppa i plurret vid en ny badvik.

För alla sinnen vid Sävelången

Naturen vid Sävelången bjuder in till upplevelser för både kropp och själ. Vandra populära Gotaleden som går genom bygden och det vackra landskapet. Vid Sävelången möter ni genuina och kreativa aktörer som lägger in hela sitt hjärta för att göra platsen till en hållbar och minnesvärd upplevelse.

Tio grönskande växtrum

Växtrumsslingan följer Säveåpromenaden som går i Säveåns dalgång. En lummig, vacker och spännande gångväg som slingrar fram utefter Säveåns strömmande vatten. Gå promenaden mellan platserna själv eller följ med på en guidetur när de arrangeras.

En SUP-sommar

Aspen runt + SM i Sävelången = SANT

Det blir ett liv på vatten i sommar om man få tro trenden. Att glida - eller för delen - tävla på en SUP; (Stand Up Paddle board) älskas av både nybörjare och proffs. Viv har samlat paddling, kayaking och annan vattensport här.

Sommarsimskola

Vandra