Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
utopendla

Sommar på en  perronglängds avstånd!

" bland behöver vi göra något vi inte brukar, för att verkligen förändra och kunna upptäcka något nytt. Som att välja att se det enkla. Låta nyfikenheten få spelrum, men ändå stanna på hemmaplan."

Vandring/Promenader

Kängor eller klackskor? Terräng eller slipade spänger? Det finns alla typer av vandring och lättare promenader inte långt från pendeln. I berg, naturreservat och genom samhällen. Vi ger er några favoriter!

Cykelturer

Med en cykel som resekamrat kan du ju komma ytterligare lite längre, och det finns många spännande äventyr att utforska där du kan kombinera kollektivtrafik och cykling - hyra eller cykla på egen!

Utflykter med barn

En utflykt kan vara något helt underbart, något att bli glad över och längta till. Men så kan också tålamodet, humöret eller fantasin ta slut. Här samlar vi några extra barnroliga äventyr!

Övriga upplevelser

Inte långt från pendelstråk - och till och med mitt i naturen finns fantastiska kulturpärlor och återkommande evenemang att upptäcka för den nyfikna! Några besöksmål, mer tematiska, kommer vi att samla här!

GOTALEDEN

Vandra Gotaleden

En digital karta över leden hittar du på Google maps. En tryckt folder med karta hittar du på turistinformationer i Göteborg, Partille, Lerum och Alingsås kommun samt på logi och matställen längs leden.