({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
kvinna vid sjö

Fotograf: Lisa Forsell, Wave initiative

Är du vår nya äventyrare?

Vi söker dig som tycker om att röra dig i naturen och upptäcka nya platser - och vill berätta om det för fler!

Med Utopendla - en utopi som är på riktigt vill vi tipsa om olika utflyktstips längs med pendeln. Några mer kända, men även de som man kanske inte visste fanns. Ditt uppdrag blir att sköta vår redaktion för detta under en månads tid. Du ska röra dig i skog och mark och nyfiket intressera dig för besöksmål, utsiktsplatser, fikaställen, övernattningsalternativ, packningstips, historiska inslag eller människor du möter. Utifrån det dela med dig av dina tio (10) favoritplatser längs pendeln (hälften av dessa i Lerum eller Alingsås kommun) genom att publicera och följa upp en bild/video på våra relevanta sociala medier (i dagsläget Utopendla på Instagram). Varför tycker om platsen? Hur hittade du dit? Och självklart väljer du bild/klipp/text som får andra att inspireras att besöka platsen. 

Vi värdesätter stort att du tycker att det är spännande med sociala medier och tycker att det är roligt att skapa engagemang. Du behöver också vara noggrann, ansvarsfull och vara bra på att uttrycka dig i ton och tilltal. På din första dag kommer du få ta del av ett par exempeltexter och vi går igenom nödvändiga policys och bildhantering. Du kommer att få en ekonomisk ersättning för din månad som redaktör, och du behöver ha fyllt 15 år för att kunna söka. Du kommer få välja mellan att fakturera ett arvode eller få ett presentkort på en lokal upplevelse till samma värde. 

Välkommen med din intresseanmälan

Skicka ett mail till utopendla@lerum.se med informationen: Namn, ålder, ort, kort beskrivning om vem du är och vilken månad du är intresserad av!

Har du frågor kontakta Angelica Larsson på angelica.larsson@lerum.se