({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Lerum /
  • Växtrum i Lerum

Vågade du gå en spökvandring i Växtrummen?

Perennfesten tillbaka 2023!

Tack till alla som medverkade.

Guidningar och ännu fler aktiviteter

Det händer mycket i och kring växtrummen, planera in att besöka något av evenemangen eller boka en guidad visning för dig eller ett större sällskap.

Växtrum på Malmö Garden Show

Brons till Växtrums utställningsträdgård och tre vinnare är utsedda i tävlingen om en slottsövernattning för 2 pers inkl. middag på Nääs Slott.

Inspiration från Giardino Segreto

Följ med på en digital visning

Låt oss visa dig en försmak av växtrummen, gå med på en digital visning i vart och ett av dem. Alla säsonger är fina på sina sätt - upplev gärna växtrummen flera gånger på ett år.

Sjön Aspen och Säveåns dalgång

Utmed sjön Aspen, en gång en havsvik, byggde många förmögna Göteborgare sina sommarvillor i mitten av 1800-talet. Idag lockar vattendragen vid sjön Aspen och naturreservatet längs Säveån till härliga utomhusaktiviteter.

Upplev något i eller nära växtrummen

Hur ser din Earth Square Meter ut?

Surra och blomstra för våra pollinerare och för biologisk mångfald. Som att få plats din egen Earth Square Meter eller bygga ditt insektshotell!

Filmer, musik och intervjuer

Många intervjuer med föreläsare, partners, designers och deltagare har gjorts genom åren. Dessutom en Växtrumslåt varje år. Klicka på bilden för ett samtal i Solens öga.

Hållbarhetsklivet

Fyra grundläggande principer som är styrande för de vägval vi gör inom utveckling och marknadsföring av hållbar besöksnäringen i hela Västsverige.