Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • En naturligt aktiv fritid!

    Mer om föreningslivet, de många vandringslederna, sjölivet och mycket mer i Lerums kommun!

    Fotograf: Lerums kommun, Mimmi Widell

Vandra Gotaleden?

9 olika etapper

En digital karta över leden hittar du på Google maps. En tryckt folder med karta hittar du på turistinformationer i Göteborg, Partille, Lerum och Alingsås kommun samt på logi och matställen längs leden.

Dags för simskola?

Anmäla öppen till årets sommarsimskolor

Under sommaren arrangerar Lerums kommun simskola för dig från 5 år. 

 

Naturpasset 2020

Naturpasset i Lerums kommun Tävla när som helst mellan april och oktober.

Gotaleden

Nära är hållbart.

Vi har både ett samhälleligt och ett personligt ansvar att vara rädda om vad vi har. Se filmen och få 8 tips som gör ditt naturäventyr ännu lite bättre - ännu mer miljövänligt hållbart. Se filmen!

LEKPLATSER

I Lerums kommun finns många olika lekplatser! Det finns många olika behov att möta och en lekplats ska vara tillgänglig. Alla ska känna sig välkomna!

BARNENS SÄVELÅNGEN

Låt barnet i dig gå på upptäcktsfärd i sinnrika bygden kring Sävelången - här finns miljöer för både liten och stor att busa i!

Lerums arena

LERUMS ARENA

Ett av våra senast tillskott är Lerums arena som har två fullstora hallarna som ses från balkongläktare. Vid större arrangemang öppnas ridåväggen och en hall skapas. Samtidigt kan en läktare med...

Hitta till hallarna

FLER HALLAR OCH SAMLINGSSALAR

I Lerums kommun finns flera gymnastiksalar och idrottshallar. Vi har samlat alla här så att du lätt hittar till seriespel, matcher eller träning. Eller kanske vill du boka för lite innebandy, kalas eller en extra träning?

TESTA APPEN LERUM LIVE!

Digitala äventyr som finns att upptäcka på hemmaplan! Appen laddar du ner till din eller en vuxens mobil, finns där appar finns - och är förstås gratis!

På gång!

LANLOKAL I LERUM!

Snart kan du läsa mer om det här.

Evenemang

PÅ GÅNG JUST NU

Kalendern innehåller många aktiviteter för stora som små just nu! Allt från konstrundor, till naturutflykter, till föreläsningar, till festivaler och mycket mera. Upptäck något nytt!

Barnfestivalen

VARJE ÅR I SEPTEMBER

Här kan du ta del av ett 80-tal programpunkter med bland annat teaterföreställningar, workshops och mycket mer. Mat på området finns från världens alla hörn i våra food trucks! Välkommen!