Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Kotte Management

25
jul

Mats Ronander med musikanter
Evja Folkets hus

Möt några av Sveriges mest meriterade musiker

Det har blivit tradition med en spelning i Evja folkets hus i slutet av juli, Kotte Management har senaste åren presenterad Pugh Rogefeldt, Anne-Lie Rydé, Mikael Rickfors och i år är det Mats Ronanders tur att bjuda på en fin kväll för alla Evjabor med omnejd. Mats Ronander har med sig två proffsmusikanter på scen. Malla som han kallas är en legendarisk artist som åkt världsturnéer med ABBA, varit medlem i bandet Nature, turnerat med Ulf Lundell, Kim Larsen, Sanne Salomonsen, medlem i Grymlings och mycket mera. Han har skrivit en rad av kända låtar som "Gör mig lycklig nu" (duett med Kim Larsen) och albumet Himlen gråter för Elmore James.

Mats Ronander med musikanter: En av Sveriges mest meriterade musiker och artist ger sig ut på vägarna i sommar.

Mats Ronanders musikerkarriär tog fart på allvar när han som tonåring ersatte Peps Persson i bandet Blues Quality. Ronander, uppvuxen i Örebro, flyttade till Stockholm där hans rykte som skicklig musiker spred sig i artistkretsarna och Ronander blev snabbt en flitigt anlitad turné- och studiomusiker. Artister som Ulf Lundell, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt och inte minst ABBA är bara några i raden av de många artister som har anlitat Mats Ronander genom åren.

På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum. Men även hobbyprojektet Low Budget Blues Band blev en kommersiell framgång. Med LBBB och senare Ronander Blues har Mats visat att hans musikaliska rötter alltid har funnits djupt förankrade i bluesmusiken.

Med sin omissigenkännliga stil som gitarrist, munspelare och sångare blandar Mats Ronander sina kändaste låtar med helt nyutgivet låtmaterial och naturligtvis hans bluesfavoriter.

Mats Ronander trio är Mats Ronander – sång, munspel & gitarr, Pelle Jernryd – gitarr och kör, Magnus Nörrenberg – keyboard & kör.

Insläpp från kl. 18.00

Konsertstart Mats Ronanader med musikanter kl. 19:30

Supportact kl. 18:30 Paulsson & Hogmalm, duon med rötter från Evja och Lidköping. Spelar och sjunger allt från 50-tals musik till dagens radiohits. Duon består av Oscar Hogmalm och David Paulsson.

www.kottemanagement.se Biljettavgifter Priset inkluderar 25.00SEK serviceavgifter.

https://www.ticketmaster.se/event/mats-ronander-med-musikanter-biljetter/575899

Eventinformation Endast onumrerat Förköp:www.ticketmaster.se

Kontaktinformation

Kotte Management AB

Evja folkets hus , Evja (Bovallstrand)

Evja Folkets hus


Telefon:


E-post: Skicka E-post

Hemsida: kottemanagement.se