({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Sofia Johansson, illustration

App för besökare och invånare

  • 01 jan, 2018

Appen På G i Mariestad är tillfälligt ur bruk på grund av byte av databas. Vi jobbar på att ha appen igång igen under första kvartalet 2018. När den nya versionen är klar behöver appen installeras om.

Appen På G i Mariestad visar evenemang, erbjudanden och aktiviteter i Mariestads kommun och vänder sig till besökare och invånare i Mariestad.

I appen, med namnet På G i Mariestad, hittar både Mariestadsbor och turister tips på evenemang, erbjudanden, aktiviteter, sevärdheter, mat- och fikaställen, boende och paket. Erbjudandena dyker upp som aviseringar i mobilen när besökaren befinner sig i närheten, men syns också i en meny. Appen finns även på engelska.

Hur hittar jag appen?

Appen finns för både Android och iPhone, på svenska och engelska. Gå in på Google play respektive App store och sök på På G i Mariestad så dyker den upp för nedladdning. På G i Mariestad är framtagen av Sogeti för Mariestads kommun.

Vill du synas i appen med din verksamhet?

Appen hämtar sitt innehåll från samma databas som används för att presentera utbudet på våra webbsidor lokalt och regionalt. Alla med verksamhet inom besöksnäringen i Mariestads kommun har möjlighet att synas i både app och på webbsidan. Vill du veta mer om appen eller hur du kan synas i den är du välkommen att kontakta Anna Söderman, anna.soderman@mariestad.se eller 0501-75 58 53 

 

Destination