({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Sofia Johansson, illustration

App för besökare och invånare

  • 13 jun, 2018

Appen På G i Mariestad är en besöksguide som hjälper dig att hitta bland evenemang, shopping, boenden, mat & dryck, aktiviteter och sevärdheter i Mariestads kommun. Du hittar allt du behöver genom att filtrera på dina intressen eller vad som finns i din närhet och kan enkelt spara ner dina favoriter. Appen vänder sig till besökare och invånare i Mariestad.

I appen, med namnet På G i Mariestad, hittar både Mariestadsbor och turister tips på evenemang,  aktiviteter, sevärdheter, boende, mat- och fikaställen.  Appen finns även på engelska.

Hur hittar jag appen?

Appen finns för både Android och iPhone, på svenska och engelska. Gå in på Google play respektive App store och sök på På G i Mariestad så dyker den upp för nedladdning. På G i Mariestad är framtagen av Sogeti för Mariestads kommun.

Vill du synas i appen med din verksamhet?

Appen hämtar sitt innehåll från samma databas som används för att presentera utbudet på våra webbsidor lokalt och regionalt. Alla med verksamhet inom besöksnäringen i Mariestads kommun har möjlighet att synas i både app och på webbsidan. Vill du veta mer om appen eller hur du kan synas i den är du välkommen att kontakta Anna Söderman, anna.soderman@mariestad.se eller 0501-75 58 53