Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Publikhav med Vänern i bakgrunden.

Årets höjdpunkter 2019

Det händer mycket i Mariestad. Allt från konserter, bilträffar, teater och sportevenemang. Här presenterar vi ett urval av större evenemang under 2019. Listan uppdateras allteftersom.

Creedence Tribute - The Midnight Special tour, 26 april

Creedence Tribute med gäster bjuder på en stjärnspäckad show på Jubileumsteatern i Mariestad. Det blir en riktig helkväll med Tone Norum, Lotta Engberg, Thomas Petersson och en hemlig gästartist. 

Plats: Jubileumsteatern, Karlsholme folkets park

Läs mer!

 

Göta kanalsimmet, 3 augusti

Göta kanalsimmet är en årligt återkommande tradition som är omtyckt och välbesökt både av både deltagare och åskådare. Traditionell knallemarknad i Sjötorp hela dagen.
Göta Kanalsimmet vänder sig både till tävlingssimmare och vanliga motionärer. Deltagarna är allt mellan 5-85 år. Det som gör loppet unikt är framför allt den fantastiska miljön. Att få simma i "Sveriges främsta underverk", påhejad av publik utmed hela sträckan och gå i mål i kanalens första sluss.

Plats: Sjötorp

Läs mer!

 

 

Stora Folkparksdansen, 16-17 augusti

Stora Folkparksdansen arrangeras på Karlsholme i Mariestad varje år i augusti. Dans på två stora banor nonstop och ute på bryggan vid Vänern. Det spelas och dansas även på gatorna mitt i stan under lördagen.  

Plats: Karlsholme folkets park

Läs mer!

 

SpeedArtDesign, 7-8 september

SpeedArtDesign är ett unikt och spännande möte mellan motorsport och konst. En stor folkfest som riktar sig till gammal såväl som ung. Under två dagar förenas fart och motorsport med måleri, grafik, foto och design på gator, torg, parker och gallerier i hela Mariestads centrum.

Läs mer!