Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Publikhav med Vänern i bakgrunden.

Årets höjdpunkter 2019

Det händer mycket i Mariestad. Allt från konserter, bilträffar, teater och sportevenemang. Här presenterar vi ett urval av större evenemang under 2019. Listan uppdateras allteftersom.

Allsång i parken, 2 juli - 13 augusti

Full fart på Jubileumsteaterns utescen i sommar när det vankas allsång i folkparken. Blandad musik från olika  genrer och olika artister. Ta med din stol eller filt och kom och sjung med i sommarkvällen. 

Plats: Karlsholme folkets park

Läs mer!

  

Stora Folkparksdansen, 16-17 augusti

Stora Folkparksdansen arrangeras på Karlsholme i Mariestad varje år i augusti. Dans på två stora banor nonstop och ute på bryggan vid Vänern. Det spelas och dansas även på gatorna mitt i stan under lördagen.  

Plats: Karlsholme folkets park

Läs mer!

 

Operafestival på Börstorp slott, 5-8 september

I flera år nu har Börstorp slott, strax utanför Marietad, varit scenen för exklusiva operaföreställningar med sångare och musiker från La Scala i Milano och La Fenice i Venedig.
Scenen är golvet i riddarsalen på slottet där skådespelarna rör sig fritt bland publiken. Detta är opera på det mest angenäma sättet och lite som i show-form! 

Plats: Börstorp slott

Läs mer!

 

SpeedArtDesign, 7-8 september

SpeedArtDesign är ett unikt och spännande möte mellan motorsport och konst. En stor folkfest som riktar sig till gammal såväl som ung. Under två dagar förenas fart och motorsport med måleri, grafik, foto och design på gator, torg, parker och gallerier i hela Mariestads centrum.

Läs mer!