({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jesper Anhede

Appar för besökare och invånare

Ladda ner de båda apparna På G i Mariestad och Upplev Mariestad! I dessa hittar du enkelt det du behöver vid ett besök i vår kommun.

På G i Mariestad

I appen, med namnet På G i Mariestad, hittar både Mariestadsbor och turister tips på evenemang, aktiviteter, sevärdheter, boende, mat- och fikaställen. Appen finns även på engelska.

Upplev Mariestad

Guida dig själv med appen Upplev Mariestad. Med appen kan både besökare och invånare upptäcka fina promenader och cykelturer i vårt område. Du guidar dig själv med hjälp av innehållet i appen. Här finns information om platser du passerar, tips på besöksmål och en och annan historia och anekdot om personer och livet i Mariestad. 

Hur hittar jag apparna?

Båda apparna är gratis och finns för både Android och iPhone. Gå in på Google play respektive App store och sök på Mariestad så dyker På G i Mariestad och Upplev Mariestad upp för nedladdning.

Vill du synas i appen På G i Mariestad med din verksamhet?

Appen hämtar sitt innehåll från samma databas som används för att presentera utbudet på våra webbsidor lokalt och regionalt. Alla med verksamhet inom besöksnäringen i Mariestads kommun har möjlighet att synas i både app och på webbsidan. Vill du veta mer om appen eller hur du kan synas i den är du välkommen att kontakta Anna Söderman, anna.soderman@mariestad.se eller 0501-75 58 53

På G i Mariestad är framtagen av Sogeti för Mariestads kommun.
Upplev Mariestad är framtagen av OnSpotStory för Mariestads kommun.