({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
23
feb
-
25
feb

Bomässan
Mariestad

Inspiration för ditt drömboende

Vilka planer och drömmar har du för ditt boende? Du kanske funderar på att byta ut köket, renovera badrummet eller köpa en ny garageport.
Den 23-25 februari kommer Bomässan till Mariestad för tredje året i rad. Oavsett om du vill renovera eller bygga nytt är du välkommen att hitta inspiration och kunskap här.

Kända ansikten på Bomässan

På Bomässan i år får vi finbesök av den kritikerrosade gourmetkrögaren Tareq Taylor. Tareq kommer laga mat och hålla inspirerande föredrag på scenen, ta chansen och möt vinnaren från ”Kockarnas Kamp” på Bomässan!

Träffa också Henrick Eriksson, professionell inredare och vinnare av tv-programmet “Superskaparna” i Sjuan. Han kommer till Bomässan 2018 för att bland annat föreläsa och dela med sig av sina bästa inredningstips.
– En av föreläsningarna jag håller i, handlar om färglära. Det är ett galet roligt och spännande område! säger Henrick.

Få dina klenoder värderade av Knut Knutsson, känd från SVTs Antikrundan. Knut är expert inom modernt konsthantverk, konstglas, möbler och allmoge och har varit med som expert i Antikrundan sedan 1989. Han jobbar också på Uppsala Auktionskammare och har varit med och auktionerad ut föremål värda flera miljoner kronor. På Bomässan håller han föredrag om sin karriärresa med start i en liten by i Småland. Efter föredraget har du möjlighet att få ett föremål värderat av experten.

Få svar på dina frågor

På mässan samlas både lokal och nationell kompetens inom många olika branscher. Kunnig personal delar med sig av tips, inspiration och bra erbjudanden. Kanske är det precis vad som behövs för att du ska komma igång med ditt projekt. 
Bäst av allt – Bomässan kan ge svar på frågor, ansikte mot ansikte. Det kan också vara så att du hittar lösningar som du har aldrig tänkt på eller hört talas om.

Plats: Novab Arena, Drottning Kristinas väg 48, Mariestad

www.bomassa.se

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Mariestads kommun

Kyrkogatan 2

542 30 Mariestad


Telefon: +46 501 75 50 00


E-post: info@mariestad.se

Hemsida: mariestad.se


Destination