Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
22
feb
-
24
feb

Bomässan
Mariestad

Inspiration för ditt drömboende

Årets största bygg- och boendehelg!

Vilka planer och drömmar har du för ditt boende? Du kanske funderar på att byta ut köket, renovera badrummet eller köpa en ny garageport. Den 22-24 februari kommer Bomässan till Mariestad för fjärde året i rad. Oavsett om du vill renovera eller bygga nytt är du välkommen att hitta inspiration och kunskap här.

På Bomässan får du koll på nyheter och trender, får bolla dina idéer med experter och hittar mängder med fantastiska mässerbjudanden.

Innan mässan stänger på söndagen släpps 200 ballonger ner från taket. I flera av ballongerna finns fina priser från mässans utställare. Kom till scenen och var beredd när ballongerna faller. Kanske blir det du som går hem med en drömvinst.

I det mysiga lekområdet kan de små besökarna roa sig med mässans populära maskot Fixit, spela TV-spel, se på film och pyssla i mängder.

Få svar på dina frågor

På mässan samlas både lokal och nationell kompetens inom många olika branscher. Kunnig personal delar med sig av tips, inspiration och bra erbjudanden. Kanske är det precis vad som behövs för att du ska komma igång med ditt projekt. 
Bäst av allt – Bomässan kan ge svar på frågor, ansikte mot ansikte. Det kan också vara så att du hittar lösningar som du har aldrig tänkt på eller hört talas om.

Plats: Novab Arena, Drottning Kristinas väg 48, Mariestad

www.bomassa.se

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Mariestads turistcenter

Esplanaden 5

542 30 Mariestad


Telefon: +46 501 75 58 50


E-post: Skicka E-post

Hemsida: turism.mariestad.se