({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

{{settings.Localization.Data.TravelPlanner.MaxItemTitle}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Robert Dahlberg

Smaka på Västsveriges nya krogar

Visste du att ett helt gäng nya restauranger nyligen certifierats och nu ingår i Smaka på Västsverige. Dags att upptäcka nya matdestinationer där den godaste maten från sin region står i centrum!

Här hittar du alla nya krogar som har certifierats 2017:

1. Musselbaren, Ljungskile

Närodlade och pinfärska musslor i klassisk eller nyskapande kombination som överraskar. Lägg till traditionsrik miljö och du har en gourmetupplevelse väl värt ett besök. Läs mer om Musselbaren, Ljungskile.

2. Musselbaren, Smögen

Anrika Smögen bjuder in till härligt myller av människor och båtliv. Mumsiga musslor står på menyn när Musselbaren öppnar upp dörrarna strax intill bryggan. Läs mer om Musselbaren, Smögen.

3. Sjösidan, Åmål

Nyöppnade Sjösidan med rogivande och vidunderligt vacker utsikt över Vänern vill vara mer än ett bra matställe. Åmåls kanske mest intressanta restaurang, med fokus på bra råvaror. Läs mer om Sjösidan.

4. Sju Sjöar Öxnevalla

Underbar mat i en lika stämningsfull omgivning sammanfattar restaurangen i Öxnevalla. Fokus på KRAV-märkt och med hållbart engagemang. Läs mer om Sju Sjöar.

5. Spira Food, Göteborg

Sammanför tre kompetenta kockar med en gemensam matfilosofi och du har Spira Food. Vällagad och riktig bra mat i en Food Truck som ger dig välsmakande matupplevelser på råvaror i säsong. Läs mer om Spira Food.

6. Lilla Spinneriet, Lindome

I en gammal charmig tegelbyggnad i Lindome huserar kocken Katja Palmdahl. Ambitionen är att alla skall trivas. Restaurangen erbjuder årstidsanpassad mat och bakverk som är både närproducerat och ekologiskt. Läs mer om Lilla Spinneriet.

7. AnyDay Botaniska Trädgården, Göteborg

Äntligen har alla trädgårdsälskare möjlighet att varva ner vid uteborden eller inne i restaurangen på AnyDay i Botaniska. God mat, bakverk och dryck, här finns något för alla. Läs mer om AnyDay Botaniska Trädgården.

8. Köksträdgården, Lockeryd

I dagarna öppnar Smaka på Västsveriges första vägkrog. Säsongslagad husmanskost men även nyttig och hälsosam grön mat. Läs mer om Köksträdgården.

9. Teaterbaren, Falköping

Traditionell och modern matlagning på menyn hos Teaterbaren i en skön och avslappnande miljö. Läs mer om Teaterbaren.

10. Kurorten, Mösseberg

Kulinariska upplevelser efter årstiden hittar du på Restaurang Arvid, Kurorten Mössebergs fyrstjärniga spa och hotell i Falbygden. Läs mer om Kurorten Mösseberg.

11. Jernbruket, Floda

Riktig mat på råvaror som närproducerats är i centrum på Jernbruket. Tillagad över öppen eld från grillen, vedspisen eller rökt med en matfilosofi som tilltalar och är naturligt. Läs mr om Jernbruket.

12. Skärets Krog, Smögen

Säsongsanpassade menyer som vill ge dig en matupplevelse på nyfångat eller nyskördat. Lägg till kött från lokala gårdar och du har Skärets krog med utsikt över hamninloppet mitt på bryggan i Smögen. Läs mer om Skärets Krog.

 13. Strömstad SPA

 Njut av god mat och dryck efter spa behandlingen alldeles intill havskanten. Läs mer Strömstad SPA.

 

Läs mer om Smaka på Västsverige.

Destination