({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Johan Palmborg & Thorn Ullberg

13
nov

Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra
Mellerud

Multi-instrumentalist tillsammans med blåsorkester!

Ale Möller är en multi-instrumentalist som spelar allt från mandola och dragspel till olika sorters flöjter, kohorn, stränginstrument, hackbräde och ibland en bensinslang med klarinettmunstycke! Hans musik och uttryck är medryckande och rör sig i gränslandet mellan folkmusik, världsmusik, improvisation och konstmusik.

Den 13 november kl. 19.00 - Kulturbruket på Dal

Göteborg Wind Orchestra är en professionell blåsorkester vars kännetecken är den musikaliska bredden med unik klang och samspelthet men även individuellt skickliga musiker av högsta klass. Kombinationen med Ale Möller och Göteborg Wind Orchestra är en upplevelse för både publik och medverkande. Med på scen är också Calle Rasmussen dirigent, Johan Graden keyboard, Bård Ericson kontrabas samt Olle Linder trumset och slagverk.

Större delen av konserten innehåller nyskriven musik som är särskilt komponerad till Göteborg Wind Orchestra. Detta har bland annat möjliggjorts tack vare bidrag från Statens kulturråd och deras stöd som kallas samverkan med komponister. Det blir alltså ett uruppförande som har växt fram ur Ale Möllers kärlek till musiken med 50 års erfarenhet av gränsöverskridande samarbeten och influenser samt en fortsatt nyfikenhet och spelglädje.

Föreställningens längd ca 1,5 tim, ingen paus

www.gwo.se

Facebook: Ale Möller

Entré: 250 kr för vuxna, 200 kr för barn/ungdomar upp till 19 år/stud/pensionär

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Kulturbruket på Dal

Parkgatan 8, Mellerud

Mellerud


Telefon: +46 530 182 78


E-post: Skicka E-post

Hemsida: kulturbruketpadal.se