({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Bettes Drängar

14
dec

Julkonsert med Bettes Drängar
Mellerud

Äntligen julkonsert med drängarna!

Bettes Drängar är en manskör som bildades 2007. Eftersom den verkade i Skålleruds församling fick kören namnet Skålleruds Drängar. Sedan våren 2019 är det en fristående kör med namnet Bettes Drängar. 

Den 14 december kl. 19.00 Kulturbruket på Dal 

Kören ser verkligen fram emot att få sjunga julsånger på Kulturbruket på Dals scen, och att få göra det tillsammans med den fantastiska pianisten Mathilda Röjdemo som är ackompanjatör under kvällen. Mathilda medverkade på Vänersång tidigare i höst, och fångade publiken med sitt fantastiska pianospel! Lite musikaliska överraskningar är även att vänta under kvällen... Varmt välkomna!

Föreställningens längd ca 1 tim, ingen paus.

Entré: 150 kr Biljetter bokas på: 070 6951074

Arrangör: Sensus

Om Bettes Drängar

Körledare och en av dem som startade den är Elisabette Emanuelsson. Kören består av 12 sångglada herrar i olika åldrar som tycker om att sjunga och umgås med varandra. Kören har under årens lopp fått äran att sjunga på många olika tillställningar; bla Kronprinsessans besök när Akvedukten i Håverud fyllde 150 år, varit operakör på Kulturbruket, sjungit och serverat(!) på återinvigningen av Nuntorp Gård och även sjungit i flera kyrkor runt om i landet.

 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Sensus

Parkgatan 8

Mellerud


Telefon: +46 530 182 78


E-post: Skicka E-post

Hemsida: kulturbruketpadal.se