({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Olivia :D

16
sep

Clara Klingenström | Kulturbruket på Dal
Mellerud

United Stage presenterar: Clara Klingenström

Clara Klingenström föddes 1995 på Gotland och fick sitt genombrott i Melodifestivalen 2021 med låten Behöver inte dig idag. Med den kvalificerade hon sig till finalen och blev svenska folkets trea.
Låten gick även upp på Svensktoppens förstaplats och stannade på listan i hela 25 veckor. I oktober 2021 fick Clara ta emot sin första Rockbjörn för Årets Genombrott.

Clara skriver pop på svenska i sin råaste form och har blivit hyllad för sina ärliga och nakna texter med stark igenkänningsfaktor. Hon sjunger okonstlat, med stor uppriktighet och många lager av både svärta och ljus. Bakom sig har hon många tuffa erfarenheter, där hon bland annat kämpat med psykisk ohälsa och lämnat en våldsam relation. Om Behöver inte dig idag säger Clara: “Tanken från början var att jag satt ner och sjöng till mig själv, till just faktiskt de här mörka sidorna som jag har, där jag har haft problem med ångest under så många år.”


www.claraklingenstrom.se
Instagram: @claraklingenstrom • Facebook: Clara Klingenström


Föreställningens längd ca 1 tim, ingen paus
Entre: 350 kr för vuxna, 300 kr för barn/ungdomar upp till 19 år, studenter & pensionärer.
Arrangör: Kulturbruket på Dal

Om Covid-19
Vi håller oss ständigt uppdaterade om myndigheternas rekommendationer gällande Covid-19 och anpassar självklart vår verksamhet efter dem. Den senaste informationen om hur det eventuellt påverkar våra föreställningar hittar ni alltid på www.kulturbruketpadal.se.
Ni når oss också på 0530 -182 78.
{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Kulturbruket på Dal

Parkgatan 8

464 30 Mellerud


Telefon: +46 530 182 78


Hemsida: kulturbruketpadal.se