({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

28
aug
-
05
sep

Vänerveckan
Vänern runt

Öppet skepp, skärgårdskryss, maträtter med Vänerfisk, föreläsningar

Vänerveckan är ett årligt återkommande evenemang runt hela Vänern, som uppmärksammar livet i, på och runt Sveriges största insjö.

Nu har arbetet startat med att planera för de aktiviteter som kommer att äga rum under årets Vänervecka. Vi kommer att publicera aktiviteterna på vår webbsida i augusti. Men redan nu kan vi berätta att det kommer att bli prova-på-aktiviteter, öppet skepp, skärgårdskryss, restauranger med maträtter med Vänerfisk på menyn, föreläsningar – och dessutom en hel del nytt digitalt.

Det finns ett stort antal aktiviteter du kan göra på egen hand, när som helst under året.
Kika på webbsidan – På egen hand och låt dig inspireras!

Vänerveckan påverkas troligen av covid-19 även sommaren 2021.
Även i år behöver vi tänka om och tänka nytt. Därför kommer årets Vänervecka återigen att se lite annorlunda ut. Alla medverkande kommuner och aktörer arbetar för att göra din upplevelse så säker som möjligt.

Vänerveckan finns på även på Facebook! Följ oss gärna där!

Under Vänerveckan arrangerar kommunerna runt Vänern tillsammans med över 100 föreningar och företag olika aktiviteter och evenemang för hela familjen, initierade av Vänersamarbetet, med Vänermuseet i Lidköping som koordinator.

Syftet med Vänerveckan är att skapa stolthet kring Vänern och att öka kunskapen om Vänerns betydelse lokalt och nationellt.

klicka här för att komma till hemsidan för Vänerveckan

Kontaktinformation

Lakevanern.se


Telefon:


Hemsida: Till hemsida