({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Lina Ikse

Fortsätt uppleva Mölndal

I Mölndal finns det massor att uppleva och se. På grund av rådande situation med coronaviruset har många besöksmål, handeln och caféer/restauranger vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att du ska kunna fortsätta att besöka deras verksamheter på ett tryggt och säkert sätt. Nedan har vi listat dem.

Detta är en tillfällig sida, speciellt framtagen med tanke på det besvärliga läget med coronaviruset. Det är företagen själva som är ansvariga för informationen i erbjudandena. Vi vill också upplysa om vikten av att hålla avstånd till varandra i till exempel köer eller på uteserveringar, detta för att minska smittspridningen.

Listan med företag kommer att fyllas på efter hand. Känner du till andra Mölndalsföretag som borde vara med här? Kanske ditt företag borde vara med?
Hör av dig till turism@molndal.se

 

Bistro & Café il Cortile - Take- away och hemkörning
Vi erbjuder pizza, pasta och sallader på take-away till reducerat pris samt hemkörning via Foodora. Vi följer givetvis myndigheternas rekommendationer och har kontinuerlig städning av alla ytor i lokalen samt desinfektionsmedel på utvalda platser i lokalen. Tack för att ni stöttar lokala företagare, Benvenuto! 

Conqrete - Bistro Bar & Tapas
Ett modernt bistro beläget i Mölndals innerstad.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ser till att du som gäst kan känna dig trygg när du besöker oss. Vi erbjuder även take-away och catering. Välkommen!

Gunnebo Slott och Trädgårdar - Jul på Gunnebo
Möt julen på vår uteservering! Besök vår röda bod där ni kan beställa enklare rätter såsom gröt, bagarnas vörtsmörgås och årets glögg. Ni kan också grilla våra egengjorda kanelmarshmallows över den öppna elden. Slå er ner på vår julsmyckade uteservering där det finns gott om sittplatser. Butiken är välfylld med vackra hantverksprodukter och kransar från trädgårdsmästarna. Vi erbjuder också julluncher och julmiddagar och tar emot sällskap om max 8 pers./bord. Dessutom, passa på att gå vår juliga poäng-promenad. Ni hämtar frågeformuläret i butiken! Läs mer: Jul på Gunnebo
Gunnebo följer Folkhälsomyndighetens råd och har vidtagit en mängd åtgärder för att upplevelsen ska vara så säker som möjlig för besökaren. Vid ditt besök hos oss, kom ihåg att hålla avstånd och stanna hemma vid minsta symptom. Klicka HÄR för mer information. 

Gödebergs Gårdsbutik - Kunderna väntar utanför
Det är tryggt att handla i butiken då kunderna får vara på utsidan och vänta på sin tur. Det finns bänkar att sitta på om man inte vill gå runt och titta på kor, kalvar, kaniner och ankor. På morgonen har vi "riskgrupps öppet", onsdag- lördag 9-10.

Hills Restaurang
Undvik stök i köket och låt oss istället göra jobbet! Hills Restaurang hjälper dig att sätta guldkant på ditt företagsevent, födelsedagsfest, student, bröllop eller annat evenemang. Vi har en cateringmeny som gör det så enkelt som möjligt för dig att välja en utsökt kombination av rätter. Kom förbi Hills och hämta din mat, upplagd på fat, klar att servera. Vår cateringmeny hittar du HÄR. Vi har även avhämtning av vår populära dagens lunch. Ring oss på 031-7271525 så fixar vi det du behöver. Vår lunchmeny finns HÄR

Lilla Götafors - från konferenslokal till "gallerjébutik" 
Under våren och sommaren kommer vi att använda Lilla Götafors som gallerjébutik (galleri, ateljé, butik), här kan du följa hur Malin Leijonbergs livsbejakande tavlor blir till i ateljén, se hur vackra kaftaner av vintagetyger och allehanda huvudbonader skapas och köpa härliga produkter från hantverkare i och omkring området. Vi har också en hel del vintage och secondhand, dansk design av goda dofter och läckert porslin till oslagbara priser. För den kaffesugne finns kaffe från Kafferäven och Råda gelatos goda glassbägare, som är tillverkade bara några stenkast ifrån forsen. 
Under semesterveckorna kommer du att kunna köpa med dig en härlig picknickorg att ta med till din egen favoritplats i området.

Lilla Spinneriet - Rabatterad take-away och populär "helgkasse"
Bordsserveringen är öppen men vill du ta med dig maten finns nu flera alternativ. Som vanligt erbjuds take-away men nu med 15% rabatt på våra lunchrätter eller en rabarberlemonad från Fristorps gård. Till helgen kan du beställa en "helgkasse" med 2-3 rätter för avhämtning. Vill du inte komma in och hämta så kommer vi ut. Det är bara att tuta och swisha!  

Mölndal Galleria - Hemleverans, take-away och extra service
Just nu är det en speciell tid för oss alla och våra butiker och restauranger gör sitt allra bästa för att hålla igång sina verksamheter. Vi förstår att många av er inte kan eller vill spendera onödig tid utanför hemmet i dessa tider – men fortfarande vill ha möjlighet att utföra ärenden, handla och ta en paus från spisen. Därför erbjuder nu flera av våra butiker och restauranger hemleverans, förbeställning med upphämtning och andra alternativa sätt för dig att få tag i det du behöver.

Mölndals stadsmuseum - Utforska online eller utomhus
Museet har just nu stängt för besök. Museibutiken har öppet för bokade besök, välkommen på en exklusiv shoppingstund. Du kan också ta del av Mölndals historia både online och utomhus! Botanisera bland tusentals foton ur museets samlingar, följ med på tipspromenad i Kvarnbyn eller gå på den digitala turen ENTER Mölndal. Är du sugen på fika? Besök Forscaféets uteservering rakt ovanför forsen eller köp med dig en take away-fika på en utflykt i Kvarnbyn!

Oceanbryggeriet - Drive-in, utomhusförsäljning
Här kan du köra hela vägen fram och köpa den nya favoriten Ocean Folköl. Man parkerar utomhus och köpet sker utomhus, ingen nära kontakt, bra avstånd och handsprit framme. Betalning med kort. Försäljningen startar den 15 april och om det blir bra så är tanken att köra vidare var fjortonde dag. Det finns även T-shirtar till salu som skulle ha sålts på ölmässan i Göteborg. Välkomna mellan kl 11-17 den 15 april. 

Prison Island - Anläggningen för er själva
För att säkerställa en säker och trygg upplevelse har vi reducerat antalet lag som kan tävla samtidigt. Man kan i princip få hela anläggning för sig själv. Perfekt för mindre kompisgäng eller för familjen.

Svenska kyrkan Mölndal - Kyrkan ställer om, inte in.
Svenska kyrkan har öppet även om det inte inbjudes till gemensamma gudstjänster i rummet, så går det att delta hemifrån. Flera av Mölndals kyrkor sänder gudstjänster, lunchmusik och andra evenemang digitalt på Facebook och via sina webbsidor. Fässbergs kyrka har öppet varje vardag mellan 11-16 för besök och ljuständning, samt när det är gudstjänster. Kållereds kyrka har öppet varje vardag mellan 10-16 och söndagar 10-14. Övriga kyrkor har öppet när det är personal närvarande. Präster och diakoner finns alltid tillgängliga för samtal.

The Body Shop - Fri hemleverans inom närområdet
Erbjuder fri hemleverans inom närområdet vid köp över 300 kr. Sortimentet hittar du på hemsidan och för att lägga en beställning ringer du 031-38 20 320. Betalning sker via Swish i samband med beställning. The Body Shop erbjuder även take away-köp. Ring för att förbeställa så plockar de iordning produkterna. Betalning sker via Swish och butiken placerar din beställning vid entrén för upphämtning efter överenskommelse. Om du har några frågor eller funderingar kan du kontakta dem via telefon.

Ölstugan Tullen - Husmanskost för avhämtning och trygga avstånd i restaurangen.
Vi erbjuder vår vällagade husmanskost både för avhämtning i vår restaurang och för hemkörning via Foodora. I restaurangen erbjuder vi ett beställnings- och betalsystem som tillåter dig som gäst att tryggt sitta vid bordet, inom- eller utomhus, och göra din beställning och betalning. Vi följer noga myndigheternas rekommendationer och skapar trygga avstånd mellan våra gäster, desinficerar alla kontaktytor i lokalen regelbundet och erbjuder handsprit till våra gäster. Välkomna till trygga Ölstugan Tullen!

 

Take-away
Många restauranger och kaféer erbjuder take-away.

Bistro & Café il Cortile - Mölndals Innerstad

Conqrete Restaurang Bistro Bar Tapas - Mölndals Innerstad

Forscaféet - Mölndals stadsmuseum, Kvarnbyn

Gelateria Positano - Mölndal Galleria

Gunnebo Kaffehus och Krog - Gunnebo Slott och Trädgårdar

Hills Restaurang - Hills Golf & Sports Club

Lilla Spinneriet - Lindome

MAX Burgers - Mölndal Galleria

Taco Bar - Mölndal Galleria

Waynes Coffee - Mölndal Galleria

Ölstugan Tullen – Mölndals Innerstad