Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Hills Golf & Sports Club

22
aug
-
25
aug

Scandinavian Invitation på Hills
Mölndal

Missa inte den anrika golftävlingen Scandinavian Invitation på Hills!

Den 22-25 augusti 2019 står Hills som värdbana för Europatourtävlingen Scandinavian Invitation. Tävlingen som 2018 gick under namnet Nordea Masters blev utan tvekan årets händelse. Den anrika golftävlingen andas golf i världsklass och målsättningen med evenemanget är att du som besökare ska uppleva något utöver det vanliga, från första till sista stund. Oavsett om du är partner till tävlingen, eller är vår gäst som golfentusiast.

Räkna alltså med en golffest i dagarna fyra, med flera av Europas bästa golfspelare på plats. Förra året gästades vi av mer än 70 000 besökare, du missar väl inte chansen i år?

Vad vore en golftävling utan publik? Och vad är en golftävling om man inte kan ”se när det händer, där det händer”? Årets upplaga av Europatourtävlingen på Hills ger all publik ännu fler möjligheter att se tävlingen från läktarplats. Nu har du chansen att köpa biljetter till årets tävling till ”early bird-pris”. Biljetter hittar du här. Alla medlemmar på Hills Golf & Sports Club per den 1 juli 2019 får en varsin veckobiljett som ger entré till tävlingens alla dagar, 22-25 augusti.

Har du frågor är du alltid välkommen att maila info@hillsgolfclub.se.

Hills Golf & Sports Club

Vackert belägen i en avskild dal, gränsande till Sandsjöbacka naturreservat utanför Göteborg, ligger Hills Golf & Sports Club. Längs den lummiga 18-hålsbanan erbjuds utmanande golfrundor både för motionär och elit. Planera även in ett besök till restaurangen som ligger i klubbhuset.

Läs mer
Kontaktinformation

Hills Golf & Sports Club

Hills väg

431 51 Mölndal


Telefon: +46 031 87 36 36


E-post: info@hillsgolfclub.se

Hemsida: hillsgolfclub.se/