({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Jana Eriksson

16
aug
-
19
aug

Nordea Masters 2018
Mölndal

Upplev golf i världsklass på Hills Golf Club

Den 16-19 augusti är det äntligen dags. Då kommer värdseliten till Hills Golf Club för den näst sista kvaltävlingen i Ryder's Cup; Nordea Masters. Upplev folkfesten och njut av golf i världsklass från första parkett. Passa på att säkra din plats redan nu, innan biljetterna säljer slut...

Nordea Masters, som är ett av Sveriges största årligen återkommande idrottsevenemang, spelas 16-19 augusti på Hills Golf & Sports Club i Mölndal. Senast tävlingen avgjordes i Göteborg med omnejd var 1996, och att Göteborgarna har längtat efter en golftävling i världsklass råder det ingen tvekan om. Intresset för tävlingen är fantastiskt stort och har hittills överträffat alla förväntningar, även om det gick att förutspå en del av det. Biljettförsäljningen går i rekordfart och vi rekommenderar verkligen att man säkrar sin plats i god tid.

Tävlingens startfält består av 156 spelare som efter två rundor om 18 hål, kortas ner till 65 spelare (och delning) som spelar ytterligare två rundor innan segraren är korad. Delar två spelare samma resultat efter 72 hål utses vinnaren genom särspel.
Tävlingen är ett av Sveriges största idrottsevenemang med 86 100 besökare 2017 när tävlingen spelades på Barsebäck Golf & Country Club.

Boka dina biljetter här.

Här hittar du Golfbanor i Västsverige med det lilla extra.

Hills Golf & Sports Club

Vackert belägen i en avskild dal, gränsande till Sandsjöbacka naturreservat utanför Göteborg, ligger Hills Golf & Sports Club. Längs den lummiga 18-hålsbanan erbjuds utmanande golfrundor både för motionär och elit. Planera även in ett besök till restaurangen som ligger i klubbhuset.

Läs mer
Kontaktinformation

Hills Golf & Sports Club

Hills väg

431 51 Mölndal


Telefon: +46 031 87 36 36


E-post: info@hillsgolfclub.se

Hemsida: hillsgolfclub.se/