({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Kollage med tre olika julbilder. Ett svartvitt foto med tre barn, tegelvägg med fönster, och en fors.

    Jul i Kvarnbyn

Jul i Kvarnbyn – som 1922

Jul i Kvarnbyn 2022 arrangerades 26 och 27 november. Ett stort tack till alla besökare, verksamheter, utställare och andra som gjorde helgen magisk! 

Välkommen till en annorlunda julupplevelse i den historiska industrimiljön Kvarnbyn i Mölndal! Där forsen rusar fram mellan Kvarnbyns gamla fabriksbyggnader samlas idag en blandning av kulturföreningar, konstateljéer, museer, företag, hantverkare och butiker.

Första helgen i advent bjuder områdets verksamheter in till ”Jul i Kvarnbyn” med julmarknad, program och upplevelser i den stämningsfulla kulturmiljön. I år fyller Mölndal 100 år och vi firar jul som 1922.

Många av årets programpunkter har hämtat inspiration från 1920-talet. Det blir bland annat paketinslagning, papperspyssel och annat skapande på gammaldags vis, jazzigt sväng för hela familjen, dans kring granen och stämningsfull musik. Upptäck hela programmet!

Välkommen till Kvarnbyn!

Om Jul i Kvarnbyn

Varmt välkommen till en julupplevelse utöver det vanliga i en stämningsfull kulturmiljö!

Program

Besök Kvarnbyns verksamheter och ta del av aktiviteter för både stora och små runt om i området.

Marknad

Jul i Kvarnbyn bjuder in till marknad med design, konst, hantverk, godsaker och mer. Här hittar du information om utställare och om lokala butiker.

Verksamheter i Kvarnbyn

Kvarnbyns historiska byggnader inrymmer en blandning av kulturföreningar, konstateljéer, museer, företag, hantverkare och butiker.