Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Jonas Ingman - M2B AB

Event och Aktivitetsbolag

Aventi
Aventi är ett event- och aktivitetsbolag som arbetar över hela Sverige, kontoret ligger i Borås.  Vi arbetar med att arrangera företagsaktiviteter och event till stora som små grupper och genomför ca 500 event per år runt om i Sverige. Vi startade år 2000 och arbetar idag inom fyra segment: Äventyr & Aktiviteter I Konferens I Grupputveckling I Kundvård
Läs mer om Aventi här

Dalslands Aktiviteter
Ett av Västsveriges största upplevelsecenter! Hos oss finner företag, skolor och privatpersoner en härlig Dalsländsk natur blandat med många spännande aktiviteter som är anpassade att utveckla gruppen eller för att testa personliga gränser.
Läs mer om Dalslands Aktiviteter här

Public Event
Ett eventföretag med bas på seglarmetropolen Marstrand, ca 45 min norr om Göteborg. Vi är specialister på västkusten och har inriktat oss på kickoffer, konferenser, möten, aktiviteter och upplevelser. Därför erbjuder vi oss att ta hand om ditt företags alla event under året, stora som små. Vi som driver Public Event är födda och uppvuxna på Marstrand och har arbetat med event och företagsevenemang i flera år. Tillsammans arbetar vi för att tillgodose kundens önskemål och behov på absolut bästa sätt. För oss är ingen uppgift för svår. 
Läs mer om Public Event här

Fredag Event och Kommunikationsbyrå
Vi är ett gäng nyfikna kommunikationskonsulter som älskar att testa gränser och bygga varumärken som engagerar och berör. Vår nyfikenhet för trender och tendenser som formar världen i dag och i morgon präglar vårt sätt att tänka och arbeta.Vi är helt övertygade om att i denna värld, där allt fler kunder levererar samma typer av produkter eller tjänster så är de emotionella värdena det starkaste vapnet vi har och som också är svårast att kopiera. Vår ambition är alltid att göra kommunikation som berör på riktigt och som hjälper våra kunder att göra bättre affärer.
Vi gör ingen skillnad mellan traditionella och nya medier, utan drivs av kreativitet och effektivitet.
Läs mer om Fredag Event här

Hansen
Vissa kallar oss eventbyrå eller eventbolag. För oss spelar benämningen mindre roll.
För oss är mötet det centrala. Det är alltid utgångspunkten när vi hjälper våra kunder, oavsett om det är ett event, jubileum, en produktlansering eller konferens. Vi som eventbyrå är helt enkelt experter på att skapa meningsfulla möten. Utifrån mötet kompletterar vi med övriga kommunikationskanaler för att förstärka budskapet.
Läs mer om Hansen här

 

Kavat Eventbyrå
Vi är Kavat, en eventbyrå som älskar att skapa kreativa upplevelser och bra möten mellan människor.
Läs mer om Kavat Eventbyrå här

Lundstom Event Production
Ni står inför ett stort uppdrag och vi kan bli er trygghet. Vi på Lundstrom har 20 års erfarenhet av projektledning inom event management och konceptutveckling inom evenemang, Vi kan med lätthet  driva ert projekt lugnt i hamn.
Läs mer om Lundstrom Event Production här

MarstrandEvent
Vår affärsidé är att du som kund genom en kontakt kan erbjudas en helhetslösning bestående av konferens, aktiviteter, logistik och samordning av ert event på ett kostnadseffektivt och professionellt sätt.
Läs mer om MarstrandEvent här

N & N Resor/Discover Sweden Tours
Discover Sweden Tours tar dig till de traditionella resmålen i Sverige men framförallt vill vi visa det som finns bortom de vanliga turiststråken och storstäderna; landsbygden, maten och människorna. Vi planerar din bussresa, konferens eller event efter dina önskemål.Vi finns vid Vänern, vid foten av Kinnekulle, och ser hela Västsverige som ett stort härligt smörgåsbord där vi kan välja det som passar just din grupp bäst.
Läs mer om N & N Resor/Discover Sweden Tours här

Nordic Family
Nordic Family är sedan 20 år tillbaka en av Göteborgs främsta kommunikationsbyråer. Vi hjälper våra kunder att nå önskade mål genom flexibla, innovativa och smarta möten.Vi älskar att inspirera, kreera och drömma fram unika event med fokus på våra kunders mål.
Läs mer om Nordic Family här

Ocean Group
Vi är en eventbyrå med bas i Göteborg. Vi har stor erfarenhet av att planera event, konferenser och möten i Göteborg och på västkusten. Vårt synsätt som eventbyrå och för lyckade event är enkel. Vi jobbar med stor kunskap och mycket hjärta och gör allt för att era deltagande gäster skall få den bästa möjliga upplevelsen och ni som beställare den högsta möjliga effekten.
Läs mer om Ocean Group här

Ribtours Sweden
Rib Tours Sweden AB är ett Rib Charter bolag som bedriver RIB Event och charter verksamhet på Västkusten med hemmahamn i Mollösund men har även hamnplatser i Göteborg. Bolaget har varit aktivt sen 2003 och är idag bland de större aktörerna i RIB charter branschen i Göteborg och Bohusläns region.
Läs mer om Ribtours Sweden här

Templar
En eventbyrå som med kreativitet och innovativa lösningar bygger starka varumärken där det personliga mötet står i fokus.
Läs mer om Templar här

Upplevelsebolaget
Upplevelsebolaget arrangerar äventyr och upplevelser i Bohuslän och världen med fokus på kajakpaddling, mountainbikecykling och klättring. Företaget är Bohusläns första och Uddevallas enda kvalitetssäkrade ekoturismarrangör, certifierat enligt Naturens Bästa, vilket innebär att man fokuserar på naturaktiviteter och äventyr med stora upplevelser för små grupper.
Läs mer om Upplevelsebolaget här