({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Hyr bastuflotte till nästa konferens

Ta med kollegerna eller kompisgänget och hyr en bastuflotte, bastu eller badtunna. Det går att hyra bastuflotte på flera platser runt om Göteborg, både utmed Västkusten och inåt landet. Perfekt aktivitet till nästa konferens.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Bastu med salta bad

 Björholmens Marina, Tjörn

Välkommen till den nyrenoverade konferensavdelningen på Björholmens Marina på nordvästra sidan av Tjörn. Mellan mötena kan ni njuta av den vackra skärgårdsmiljön från den vedeldade bastun. Spana in båtarna som lägger till i gästhamnen och svalka av er i det salta vattnet. En underbar miljö för en konferens!

Läs mer och boka

 

Relaxflotte i Göteborgs skärgård

 Kajkanten Vrångö, Vrångö

Det är något speciellt med att konferera på Vrångö i södra delen av Göteborgs skärgård. Här erbjuds en miljö som är lite lugnare och lite öppnare än på många andra konferenshotell. Passa på att boka Kajkantens bastuflotte som ligger i hamnen på Vrångö. Där kan ni varva bastu med svalkande havsbad och har tillgång till matplats/mötesplats och kök.

Läs mer och boka

 

Sveriges bästa bastu!

 Dyrön Södra, Dyrön

Bastun på Dyrön har blivit utsedd till Sveriges bästa bastu. Det är inte så konstigt att förstå när man ser dess läge. Har du inte varit här är det helt klart värt ett besök. Ta båten till den mysiga ön och konferera på Dyrön Södra i en genuin miljö direkt intill havet. Här väntar lagom stora konferensrum för upp till 20 personer, möjlighet till övernattning och naturligtvis välsmakande mat.

Läs mer och boka

 

Konferens med besök i spahuset

 Kronocamping, Lidköping

Hyr ett helt konferenshus för nästa konferens. På mysiga Kronocamping finns alla möjligheter att skapa en trevlig mötesdag. Ett besök till spahuset med bastu och bubbelpool är en perfekt och avkopplande avslutning på dagen. Det finns en poolmeny där ni kan förbeställa snacks och andra tilltugg.

Läs mer och boka

 

Bastu och badtunna på en egen ö

Hampholmens Magasin, Hampholmen 

Ta med kollegorna eller vännerna till ön Hampholmen utanför Smögen på Västkusten. Här är ni själva på en helt egen ö och har tillgång till trevliga möteslokaler i Hampholmens Magasin och god mat. Den vedeldade badtunnan är fylld med uppvärmt havsvatten och bredvid finns även en bastu. Om ni vill kan ni avsluta konferensen med en magisk hummersupé.

Läs mer och boka

 Hotell Kungshamn Suites, Kungshamn

Högst upp på en klippa i hjärtat av Bohuslän ligger Hotell Kungshamn Suites unika boende. I samarbete med Värdskap i Väst kombineras boende på Hotell Kungshamn och en oförglömlig dag på vackra Hampholmen.

Läs mer och boka

 

Relax med jacuzzi och bastu

 Håveruds Hotell, Håverud

Konferera på gemytliga Håveruds Hotell med sjön Upperudshöljens storslagna utsikt direkt utanför fönstret. Efter en dag med konferens kan ni njuta i den härliga relaxen med jacuzzi och bastu. Hotellet ligger dessutom bara 500 meter från Dalslands största turistattraktion Akvedukten i Håverud. Passa på att ta en promenad dit och spana in de mäktiga slussarna.

Läs mer och boka

 

Relax och bastubad mitt i Göteborgs skärgård

 Isbolaget, Donsö

På Donsö, mitt i Göteborgs södra skärgård, ligger restaurang och hotell Isbolaget. Här finns möjlighet till både de stora och de små mötena, i en lokal omgiven av hav och frisk luft. Alldeles intill finns möjlighet att hyra vedeldad bastu och badtunna för en stunds härlig avkoppling tillsammans efter en lång mötesdag. 

Läs mer och boka

 

Konferens med bastubad

 Väderöarnas Värdshus, Väderöarna

Välj en avskild och helt unik plats för ert nästa möte. På Väderöarna har ni havet utanför dörren och en fantastisk miljö att inspireras av. Välj konferens över dagen eller boka ett paket med övernattning. För nattgäster ingår möjlighet till bad i bastu, badtunnor eller salt hav. Avsluta dagen med en välsmakande middag.

Läs mer och boka

 

Badtunnebad vid Lersjöns strandkant

 Ulkeröds Gård, Hedekas

Boka en personlig och familjär konferens i en unik lantlig gårdsmiljö och bli serverad fantastiska måltider på härodlade råvaror. Kombinera konferensen med att få sjunka ner i en vältempererad vedeldad badtunna, under bar himmel bara några meter från Lersjöns strandkant.

Läs mer och boka

 

Bad & badtunna på Marstrand

 Bastuflotten Doris, Marstrand

Bastflotten Doris ligger förtöjd på Marstrandsön i hamnen bredvid Marstrandsfärjan. Är ni sugna på att basta och ta ett glas bubbel i en badtunna efter fisketuren eller innan middagen? Då har ni hittat rätt. Kombinera bastubadet med en ribbåtstur till eller från Göteborg, ät middag på någon utav Marstrands alla krogar. Bastu och badtunna passar perfekt året om.

Läs mer och boka

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.