({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Hyr bastuflotte till nästa konferens

Ta med kollegerna eller kompisgänget och hyr en bastuflotte, bastu eller badtunna. Det går att hyra bastuflotte på flera platser runt om Göteborg, både utmed Västkusten och inåt landet. Perfekt aktivitet till nästa konferens.

 

Bastu med salta bad

 Tjörn

BJÖRHOLMENS MARINA. Välkommen till den nyrenoverade konferensavdelningen på Björholmens Marina på nordvästra sidan av Tjörn. Mellan mötena kan ni njuta av den vackra skärgårdsmiljön från den vedeldade bastun. Spana in båtarna som lägger till i gästhamnen och svalka av er i det salta vattnet. En underbar miljö för en konferens!

 

 

 

 

Relaxflotte i Göteborgs skärgård

 Vrångö

KAJKANTEN VRÅNGÖ. Det är något speciellt med att konferera på Vrångö i södra delen av Göteborgs skärgård. Här erbjuds en miljö som är lite lugnare och lite öppnare än på många andra konferenshotell. Passa på att boka Kajkantens bastuflotte som ligger i hamnen på Vrångö. Där kan ni varva bastu med svalkande havsbad och har tillgång till matplats/mötesplats och kök.

 

 

 

 

Sveriges bästa bastu!

 Dyrön

DYRÖN SÖDRA. Bastun på Dyrön har blivit utsedd till Sveriges bästa bastu. Det är inte så konstigt att förstå när man ser dess läge. Har du inte varit här är det helt klart värt ett besök. Ta båten till den mysiga ön och konferera på Dyrön Södra i en genuin miljö direkt intill havet. Här väntar lagom stora konferensrum för upp till 20 personer, möjlighet till övernattning och naturligtvis välsmakande mat.

 

 

 

 

Konferens med besök i spahuset

 Lidköping

KRONOCAMPING. Hyr ett helt konferenshus för nästa konferens. På mysiga Kronocamping finns alla möjligheter att skapa en trevlig mötesdag. Ett besök till spahuset med bastu och bubbelpool är en perfekt och avkopplande avslutning på dagen. Det finns en poolmeny där ni kan förbeställa snacks och andra tilltugg.

 

 

 

 

Bastu och badtunna på en egen ö

 Hampholmen

VÄRDSKAP I VÄST. Ta med kollegorna eller vännerna till ön Hampholmen utanför Smögen på Västkusten. Här är ni själva på en helt egen ö och har tillgång till trevliga möteslokaler i Möjligheternas Magasin och god mat. Den vedeldade badtunnan är fylld med uppvärmt havsvatten och bredvid finns även en bastu. Om ni vill kan ni avsluta konferensen med en magisk hummersupé.

 

 

 

 

Relax med jacuzzi och bastu

 Håverud

HÅVERUDS HOTELL. Konferera på gemytliga Håveruds Hotell med sjön Upperudshöljens storslagna utsikt direkt utanför fönstret. Efter en dag med konferens kan ni njuta i den härliga relaxen med jacuzzi och bastu. Hotellet ligger dessutom bara 500 meter från Dalslands största turistattraktion Akvedukten i Håverud. Passa på att ta en promenad dit och spana in de mäktiga slussarna.

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.