({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jesper Anhede

Matlagning i grupp på nästa konferens?

Laga mat tillsammans på nästa konferens. Matlagning i grupp är en rolig konferensaktivitet som finns i olika varianter, bland annat som matskola och utomhusmatlagning. Ett perfekt sätt att runda av en mötesfylld dag på.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

Konferens med kräftkok på bryggan

 Tanumstrand, Grebbestad

I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Här kombineras konferense med ett äkta kräftkok på bryggan. Se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan.

Läs mer och boka

 

Konferens med ostronskola

 Karingo, Käringön

Konferera hos Karingo som ligger på den bilfria ön Käringön, långt ut i den bohuslänska skärgården. Mötet håller ni in en mysig sjöbod och aktiviteten är ostronskola.  En unik upplevelse där vi får lära er allt om ostron och hur man öppnar ett ostron. 

Läs mer och boka

 

Konferens med Hönökaksbak

 Havskatten Hotell & Vandrarhem, Hönö

Ute på Hönö i Göteborgs norra skärgård kan ni konferera i härlig skärgårdsmiljö. Som aktivitet lär ni er baka äkta Hönökaka över öppen vedeldad bakugn. Ni blir guidade genom bakets olika faser, och i väntan på jäsningen bjuds det på fika med färska kanelbullar. 

Läs mer och boka

 

Konferens med ostronprovning

 Kustnära B&B Konferens, Hamburgsund

Mitt bland kust och landsbygd, mellan Smögen och Strömstad i norra Bohuslän, ligger Kustnära B&B och Konferens. Här kan ni kombinera mötet eller konferensen med en ostronupplevelse där ni får lära er mer om ostron och hur dessa delikatesser öppnas. 

Läs mer och boka

 

Konferens med Glöd & Eld

 Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad

Här erbjuds många olika mötesformer och aktiviteter. Utomhusmatlagning över glöd och eld ger er en unik måltidsupplevelse ute i naturen längs med Göta kanal. Tillsammans med kocken skapar ni en gemensam måltidsupplevelse med flera rätter och smaker under kvällen. 

Läs mer och boka

 

Konferens med pizzabakning i surdegsbageri

 Kvarnen i Hyssna, Hyssna

Här träffas ni i mysiga konferenslokaler precis intill ån Surtan. Efter dagens möten går ni över till kvällsaktiviteten - pizza i surdegsbageriet. Här får varje deltagare baka sin egen pizza av närproducerade ingredienserna. Under tiden ni hackar och bakar så äter ni på stående fot er förrätt, i form av tapas tillsammans med lite härliga öl, vin eller annan dryck. När pizzorna är klara äter ni dem i Kvarnens restaurang.

Läs mer och boka

 

Konferens med matupplevelse

 Hofsnäs Herrgård, Länghem

Boka en konferens i en inspirerande omgivning på andra våningen på Hofsnäs Herrgård. Här finns allt ni behöver för en lyckad konferens. Mellan mötena njuter ni av god mat och fika tillagat i herrgårdsköket som är certifierat enligt Smaka på Västsverige.

Läs mer och boka

 

Konferens med matlagning

 Knistad Herrgård, Skövde

Välkommen till Knistad Herrgård mitt ute på västgötska slätten. Här erbjuds ni, i anslutning till konferensen, en härlig matlagningsupplevelse i gästköket. Tillsammans med en av herrgårdens gourmetkockar tillreder ni en middag värdig kungar utifrån råvaror från närområdet eller från egna odlingar.

Läs mer och boka

 

Konferens med ostronskola

 Albert Kök, Hotell & Konferens, Trollhättan 

Konferera med vacker utsikt över Göta Älv. Här njuter ni av mat från det lokala skafferiet lagad i restaurangen som tillhör de 15 högst rankade i White Guide. Här erbjuds bland annat konferensaktiviteten ostronskola, där ni får historik och kunskap om ostronet, lär er öppna det och så klart även provsmakning.

Läs mer och boka

 

Konferens med ostprovning från Sivans ost

 Lundsbrunns Kurort, Götene

Boka nästa konferens i en historisk kurortsmiljö. Kombinera dagen med ostprovning - en fantastisk smakupplevelse från Sivans Osthandel, ett familjeföretag som gått i arv i fem generationer. Under provningen berättar Sivan om deras historia generationer igenom och bjuder er på fem olika ostar.

Läs mer och boka

 

Konferens med ostskola och ostprovning

 Kurorten Mösseberg, Falköping

Här träffas och konfererar ni i en avkopplande kurortsmiljö vid foten av Mösseberg. Bryt av med en god aktivitet där Falbygdens ost välkomnar till en aktivitet innehållande ostens historia och hur produktionen går till. Självklart får ni även öva era smaklökar då det ingår provning av deras fina ostar.

Läs mer och boka

 

Konferens med den hållbara maten i fokus

 Garveriet, Floda

Garveriet i Floda är en komplett mötesanläggning med restaurang, kafé och bageri som verkligen satsar på hållbarhet. I samband med ert möte erbjuds matlagningsaktiviteter, provsmakningar och inspirerande föreläsningar både inomhus och utomhus - allt på temat Innovativ hållbarhet. På plan 2 och 3 finns lokaler i varierande storlek anpassade för möten för såväl mindre som större grupper. 

Läs mer och boka

 

Konferens med Fjällbacka Deluxe

 Stora Hotellet, Fjällbacka

I det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger boutiquehotellet Stora Hotellet. Se fram emot en lyckad konferens kombinerad med ett stort utbud av aktiviteter, lokala matupplevelser och härligt boende. I konferenspaketet för livsnjutare bjuds det bästa av flera världar. Kreativ, vacker och fridfull miljö, en vinresa i Kapten Klassens fotspår och magisk matupplevelse signerad Årets Kock Thomas Sjögren.

Läs mer och boka

 

Konferens med smakrik matlagning

 Grand Hotel Marstrand, Marstrand

Här träffas ni i en avkopplande miljö, på Marstrandsön, med en vacker utsikt över hamnen. Tillaga kvällens meny tillsammans med erfaren kock. Ni får hjälp att själva tillaga middagen som skall avnjutas i restaurangen. Ta del av tipsen om hur matlagningen blir ett nöje, lägg expertknepen på minnet och servera överraskande utsökta middagar till familj och vänner. 

Läs mer och boka

 

Konferens med båttur och kräftkok

 Scandic Laholmen, Strömstad

På Scandic Laholmen erbjuds konferensupplevelser med generösa helhetsupplevelser, både för den lilla ledningsgruppen och den stora kick-offen. Nästan alla konferenslokaler har havsutsikt. Vill ni även känna havsdoften och uppleva den vackra skärgåden så kombinera konferensen med en båttur och njut av nykokta havskräftor.

Läs mer och boka

 

Konferens med goda smaker i herrgårdsmiljö

 Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. Här finns ljusa och genuina lokaler, perfekta för effektiva möten - stora som små. Krydda konferensen med en dryckesprovning innan middagen eller lyssna till Herrgårdshistoria med guidning i den fantastiska park, detta kan kombineras med en snapsprovning från Kroppefjäll snaps och smakprover från köket.

Läs mer och boka

 

Skaldjursbuffé på egen ö

 Hotell Kungshamn Suites, Kungshamn

Högst upp på en klippa i hjärtat av Bohuslän ligger Hotell Kungshamn Suites unika boende. I samarbete med Värdskap i Väst kombineras boende på Hotell Kungshamn och en oförglömlig dag på vackra Hampholmen. Här erbjuds avkopplade bad och bastu samt en härlig skaldjursbuffé med det bästa havet har att erbjuda. 

Läs mer och boka

 

Konferens med tapas och vinprovning

 Grand Hotel Lysekil, Lysekil

På Grand Hotel Lysekil blandas historia och nutid på ett charmigt sätt. Här konfererar ni i gammal stil, beläget mitt på torget i Lysekil. Dagen kryddas med äkta spanska tapas med västkusttappning och om så önskar vinprovning i världsklass med hotellets sommelier. 

Läs mer och boka

 

Konferens med matlagning i lantkök

 Strandflickorna, Lysekil

När du besöker Strandflickornas Havshotell i Lysekil får du en unik möjlighet att uppleva atmosfären precis som den var i början av 1900-talet. Strandflickornas vackra nytillskott ”Gula villan” bjuder in till en konferenslokal ”à la sekelskifte”, men med modern teknisk utrustning. I anslutning finns ett stort, härligt lantkök där ni kan laga er egen middag tillsammans med en kock om ni vill. Vi på Strandflickorna har många olika teambildande aktiviteter, du väljer själv den aktivitet som passar just din grupp bäst. 

Läs mer och boka

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.