({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jesper Anhede

Matlagning i grupp på nästa konferens?

Laga mat tillsammans på nästa konferens. Matlagning i grupp är en rolig konferensaktivitet som finns i olika varianter, bland annat som matskola och utomhusmatlagning. Ett perfekt sätt att runda av en mötesfylld dag på.

 

Konferens med Kockarnas Kamp-vinnare

 Fjällbacka

STORA HOTELLET. I det pittoreska fiskesamhället Fjällbacka ligger boutiquehotellet Stora Hotellet. Här träffaas ni i en inspirerande miljö med närhet till havet. Hotellet erbjuds en mängd spännande aktiviteter att kombinera konferensen med. En av dessa är matlagningskurs med självaste Kockarnas Kamp-vinnaren Thomas Sjögren. 

 

 

 

 

Konferens med båttur och kräftkok

 Strömstad

SCANDIC LAHOLMEN. På Scandic Laholmen erbjuds konferensupplevelser med generösa helhetsupplevelser, både för den lilla ledningsgruppen och den stora kick-offen. Nästan alla konferenslokaler har havsutsikt. Vill ni även känna havsdoften och uppleva den vackra skärgåden så kombinera konferensen med en båttur och njut av nykokta havskräftor.

 

 

 

 

Konferens med kräftkok på bryggan

 Grebbestad

TANUMSTAND. I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Här kombineras konferense med ett äkta kräftkok på bryggan. Se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan.

 

 

 

 

Konferens med ostronskola

 Käringön

KARINGO. Konferera hos Karingo som ligger på den bilfria ön Käringön, långt ut i den bohuslänska skärgården. Mötet håller ni in en mysig sjöbod och aktiviteten är ostronskola.  En unik upplevelse där vi får lära er allt om ostron och hur man öppnar ett ostron. 

 

 

 

 

Konferens med Hönökaksbak

 Hönö

HAVSKATTEN HOTELL & VANDRARHEM. Ute på Hönö i Göteborgs norra skärgård kan ni konferera i härlig skärgårdsmiljö. Som aktivitet lär ni er baka äkta Hönökaka över öppen vedeldad bakugn. Ni blir guidade genom bakets olika faser, och i väntan på jäsningen bjuds det på fika med färska kanelbullar. 

 

 

 

 

Konferens med Glöd & Eld

 Lyrestad

NORRQVARN HOTELL & KONFERENS. Här erbjuds många olika mötesformer och aktiviteter. Utomhusmatlagning över glöd och eld ger er en unik måltidsupplevelse ute i naturen längs med Göta kanal. Tillsammans med kocken skapar ni en gemensam måltidsupplevelse med flera rätter och smaker under kvällen. 

 

 

 

 

Konferens och matstudio

 Tollered

NÄÄS FABRIKER. Nääs Fabriker är själva sinnebilden för inspiration med sin historiska arkitektur, ljusa och designade mötes- och konferensrum med hög teknisk standard och professionell service. Kombinera konferensen med en aktivitet i matstudion, här finns allt från matlagningskvällar, enklare matarrangemang och kurser i pralintillverkning. Aktivtiteten anpassas efter era önskemål. 

 

 

 

 

Konferens med pizzabakning i surdegsbageri

 Hyssna

KVARNEN I HYSSNA. Här träffas ni i mysiga konferenslokaler precis intill ån Surtan. Efter dagens möten går ni över till kvällsaktiviteten - pizza i surdegsbageriet. Här får varje deltagare baka sin egen pizza av närproducerade ingredienserna. Under tiden ni hackar och bakar så äter ni på stående fot er förrätt, i form av tapas tillsammans med lite härliga öl, vin eller annan dryck. När pizzorna är klara äter ni dem i Kvarnens restaurang.

 

 

 

 

Konferens med matupplevelse

 Länghem

HOFSNÄS HERRGÅRD. Boka en konferens i en inspirerande omgivning på andra våningen på Hofsnäs Herrgård. Här finns allt ni behöver för en lyckad konferens. Mellan mötena njuter ni av god mat och fika tillagat i herrgårdsköket som är certifierat enligt Smaka på Västsverige.

 

 

 

 

Konferens med utomhusmatlagning

 Dals Rostock

KROPPEFJÄLL B&B. Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. En naturskön oas med mängder av stimulerande utomhusaktiviteter i den gamla kurorten Dals Rostock. Kombinera konferensen med vandring i naturreservat eller matlagning i det fria, aktiviteten anpassas efter era önskemål. 

 

 

 

 

Konferens med ostronskola

 Trollhättan 

ALBERT KÖK, HOTELL & KONFERENS. Konferera med vacker utsikt över Göta Älv. Här njuter ni av mat från det lokala skafferiet lagad i restaurangen som tillhör de 15 högst rankade i White Guide. Här erbjuds bland annat konferensaktiviteten ostronskola, där ni får historik och kunskap om ostronet, lär er öppna det och så klart även provsmakning.

 

 

 

 

Konferens med ostprovning från Sivans ost

 Götene

LUNDSBRUNNS KURORT. Boka nästa konferens i en historisk kurortsmiljö. Kombinera dagen med ostprovning - en fantastisk smakupplevelse från Sivans Osthandel, ett familjeföretag som gått i arv i fem generationer. Under provningen berättar Sivan om deras historia generationer igenom och bjuder er på fem olika ostar.

 

 

 

 

Konferens med utomhusmatlagning

 Jonsered

LE MAT HOTELL JONSEREDS FABRIKER. Kombinera er nästa konferens med en vandring och utomhusmatlagning. Le Mat erbjuder, i samarbete med Sweden Westcoast experiences, matlagning över öppen eld tillsammans med en fantastisk utomhuskock. Välj mellan en trerätters där alla får vara med och laga maten (minst 5 personer) eller en höstgryta med dessert (minst 8 personer).

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.