({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jesper Anhede

Matlagning i grupp på nästa konferens?

Laga mat tillsammans på nästa konferens. Matlagning i grupp är en rolig konferensaktivitet som finns i olika varianter, bland annat som matskola och utomhusmatlagning. Ett perfekt sätt att runda av en mötesfylld dag på.

Konferens med salta skaldjur och bad

 Smögen

HOTELL SMÖGENS HAFVSBAD. Längst ute vid Västerhavet, på ön Smögen, njuter ni av lugnet och stillheten. Boka en konferens och upplev en vintervistelse på Smögen tillsammans med kollegorna. Salta konferensen med skaldjursprovning i en egen sjöbod, ett dopp i vinterhavet eller ett besök i den heta bastun längst klipporna.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med båttur och kräftkok

 Strömstad

SCANDIC LAHOLMEN. På Scandic Laholmen erbjuds konferensupplevelser med generösa helhetsupplevelser, både för den lilla ledningsgruppen och den stora kick-offen. Nästan alla konferenslokaler har havsutsikt. Vill ni även känna havsdoften och uppleva den vackra skärgåden så kombinera konferensen med en båttur och njut av nykokta havskräftor.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med kräftkok på bryggan

 Grebbestad

TANUMSTAND. I Fjällbacka skärgård, en av Sveriges vackraste platser, finner du TanumStrand. Här kombineras konferense med ett äkta kräftkok på bryggan. Se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med ostronskola

 Käringön

KARINGO. Konferera hos Karingo som ligger på den bilfria ön Käringön, långt ut i den bohuslänska skärgården. Mötet håller ni in en mysig sjöbod och aktiviteten är ostronskola.  En unik upplevelse där vi får lära er allt om ostron och hur man öppnar ett ostron. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Hönökaksbak

 Hönö

HAVSKATTEN HOTELL & VANDRARHEM. Ute på Hönö i Göteborgs norra skärgård kan ni konferera i härlig skärgårdsmiljö. Som aktivitet lär ni er baka äkta Hönökaka över öppen vedeldad bakugn. Ni blir guidade genom bakets olika faser, och i väntan på jäsningen bjuds det på fika med färska kanelbullar. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med sillinläggning

 Tjörn

SALT & SILL. Nästa konferens i Sveriges första flytande hotell? Här träffas ni i moderna konferenslokaler i Bohusläns yttre skärgård och med ett stort aktivitetsutbud som ger rätt mängd sälta till ert möte. Sillens historia gör sig påmind här och vad passar bättre än att, tillsammans med hotellet kockar, lägga in er egen sill i den mysiga matstudion. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med ostronprovning

 Hamburgsund

KUSTNÄRA B&B KONFERENS. Mitt bland kust och landsbygd, mellan Smögen och Strömstad i norra Bohuslän, ligger Kustnära B&B och Konferens. Här kan ni kombinera mötet eller konferensen med en ostronupplevelse där ni får lära er mer om ostron och hur dessa delikatesser öppnas. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med Glöd & Eld

 Lyrestad

NORRQVARN HOTELL & KONFERENS. Här erbjuds många olika mötesformer och aktiviteter. Utomhusmatlagning över glöd och eld ger er en unik måltidsupplevelse ute i naturen längs med Göta kanal. Tillsammans med kocken skapar ni en gemensam måltidsupplevelse med flera rätter och smaker under kvällen. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens och matstudio

 Tollered

NÄÄS FABRIKER. Nääs Fabriker är själva sinnebilden för inspiration med sin historiska arkitektur, ljusa och designade mötes- och konferensrum med hög teknisk standard och professionell service. Kombinera konferensen med en aktivitet i matstudion, här finns allt från matlagningskvällar, enklare matarrangemang och kurser i pralintillverkning. Aktivtiteten anpassas efter era önskemål. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med pizzabakning i surdegsbageri

 Hyssna

KVARNEN I HYSSNA. Här träffas ni i mysiga konferenslokaler precis intill ån Surtan. Efter dagens möten går ni över till kvällsaktiviteten - pizza i surdegsbageriet. Här får varje deltagare baka sin egen pizza av närproducerade ingredienserna. Under tiden ni hackar och bakar så äter ni på stående fot er förrätt, i form av tapas tillsammans med lite härliga öl, vin eller annan dryck. När pizzorna är klara äter ni dem i Kvarnens restaurang.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med matupplevelse

 Länghem

HOFSNÄS HERRGÅRD. Boka en konferens i en inspirerande omgivning på andra våningen på Hofsnäs Herrgård. Här finns allt ni behöver för en lyckad konferens. Mellan mötena njuter ni av god mat och fika tillagat i herrgårdsköket som är certifierat enligt Smaka på Västsverige.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med matlagning

Skövde

KNISTAD HERRGÅRD. Välkommen till Knistad Herrgård mitt ute på västgötska slätten. Här erbjuds ni, i anslutning till konferensen, en härlig matlagningsupplevelse i gästköket. Tillsammans med en av herrgårdens gourmetkockar tillreder ni en middag värdig kungar utifrån råvaror från närområdet eller från egna odlingar.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med utomhusmatlagning

 Dals Rostock

KROPPEFJÄLL B&B. Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. En naturskön oas med mängder av stimulerande utomhusaktiviteter i den gamla kurorten Dals Rostock. Kombinera konferensen med vandring i naturreservat eller matlagning i det fria, aktiviteten anpassas efter era önskemål. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med ostronskola

 Trollhättan 

ALBERT KÖK, HOTELL & KONFERENS. Konferera med vacker utsikt över Göta Älv. Här njuter ni av mat från det lokala skafferiet lagad i restaurangen som tillhör de 15 högst rankade i White Guide. Här erbjuds bland annat konferensaktiviteten ostronskola, där ni får historik och kunskap om ostronet, lär er öppna det och så klart även provsmakning.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med ostprovning från Sivans ost

 Götene

LUNDSBRUNNS KURORT. Boka nästa konferens i en historisk kurortsmiljö. Kombinera dagen med ostprovning - en fantastisk smakupplevelse från Sivans Osthandel, ett familjeföretag som gått i arv i fem generationer. Under provningen berättar Sivan om deras historia generationer igenom och bjuder er på fem olika ostar.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Konferens med ostskola och ostprovning

 Falköping

KURORTEN MÖSSEBERG. Här träffas och konfererar ni i en avkopplande kurortsmiljö vid foten av Mösseberg. Bryt av med en god aktivitet där Falbygdens ost välkomnar till en aktivitet innehållande ostens historia och hur produktionen går till. Självklart får ni även öva era smaklökar då det ingår provning av deras fina ostar.

Läs mer och boka här

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.