({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Roger Borgelid

Hyr ett slott till konferensen

Att förlägga konferensen till ett slott blir en minnesvärd upplevelse. Det går att hyra slott på många platser i Västsverige, bland annat i närheten av Göteborg. Boka in en annorlunda slottskonferens.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Konferens på ett eget slott

 Bjertorp Slott, Kvänum

Nästa konferens i ett alldeles eget slott? På Bjertorp slott kan ert företag få hela slottet för er själva. Här förfogar ni över 35 hotellrum med totalt 65 bäddar, en festsal, en matsal och flera salonger. Ni har även tillgång till slottsparken, bastu & biljardbord. 

Läs mer och boka

 

Konferens på slott nära Göteborg

 Gunnebo Slott & Trädgårdar, Mölndal

Lägg er nästa konferens i en historisk miljö i en av Sveriges främsta 1700-talsmiljöer som är belägen en kvart från centrala Göteborg. Under konferensen njuter ni av god mat och fika, allt tillagat efter säsong och på plats av Gunnebos kockar och bagare. Välj att lägga konferensen i någon av de trevliga lokalerna eller välj en utomhuskonferens med promenadmöte i den vackra om givningen. 

Läs mer och boka

 

Konferens på slott med lerduveskytte

 Thorskogs Slott, Västerlanda

Slottet ligger vackert placerat med hänförande utsikt över Göta älv, endast trettio minuter norr om Göteborg. Här finns skräddarsydda möten eller färdiga konferenslösningar och inspirerande temapaket med både pulshöjande och avslappnande aktiviteter - både för det stora och det lilla företaget. Vad sägs om att kombinera konferensen med lerduveskytte i skogsgläntan. 

Läs mer och boka

 

Konferens med guidad slottsvisning

 Läckö Slott, Lidköping

Spännande möten i en kulturhistorisk miljö, året om. Här konfererar och övernattar ni i rofylld och inspirerande miljö på Naturum Victoriahuset, alldeles intill Läckö Slott och med betagande utsikt över Vänerskärgården. Ni väljer mellan dagkonferens och konferens med övernattning och kombinerar detta med goda måltider, fikastunder och en guidad slottsvisning.

Läs mer och boka

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.