({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: HENRIK TRYGG

Teambuildning med övningar och aktiviteter för konferenser

Teambuildning på nästa konferens? Här kommer tips på bra aktiviteter med samarbete och laganda i fokus. Teambuildning-övningar passar för små och stora grupper och fungerar lika bra utomhus som inomhus.

 

Konferens med Daftökampen

 Strömstad

DAFTÖ RESORT. Konferensmöjligheterna är stora på Daftö Resort. Alltifrån ett dagsmöte i exklusiv stuga till flerdagskonferens med övernattning, salta utomhusaktiviteter och god mat. Aktiviteten "Daftökampen" är för tävlingssugna och perfekt för teambuilding. Kanske har du sett Robinson, Mästarnas Mästare eller Farmen? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med kollegorna. En aktivitet att minnas och prata länge om i lunchrummet framöver. 

 

 

 

 

Konferens med vildmarsksupplevelser

 Dals Långed

DALSLANDS AKTIVITETER. Dalslands Aktiviteter på Steneby gård utanför Dals Långed är ett upplevelsecenter med digert utbud och lång erfarenhet. Med den dalsländska naturen som bas kan du välja bland mer än 50 olika aktiviteter, allt från spännande äventyr till mysiga naturupplevelser.

 

 

 

 

Konferens med teambuilding

 Tanumshede

MINTO-TINGVALL. Här bor ni naturligt, äter ekologiskt och konfererar lugnt, tyst och fokuserad. På aktivitetsmenyn finns det en rad av kul teambuildingövningar som lockar fram kreativt tänkande och utvecklar samarbetsförmågan.

 

 

 

 

Konferens med tävling "På rätt spår"

 Alingsås

GRAND HOTEL ALINGSÅS. Nästa konferens på anrika Grand Hotel i hjärtat av kaféstaden Alingsås i Västsverige. Aktiviteten "På rätt spår" är ett roligt sätt att avsluta en konferensdag. Upplägget är ungefär detsamma som tv-programmet ”På spåret”. Med hjälp av kluriga ledtrådar eftersöks svaret på frågan; Vart är vi på väg? Väl framme vid resmålet, ställs frågor kring bland annat dess historia, kultur och sport. Lagvis sätts kunskaper på prov och lagandan är viktigt för att gå segrande ur denna tävling.

 

 

 

 

Konferens med Hafstensolympiaden

 Uddevalla 

HAFSTEN RESORT. Boka en havsnära konferens i hjärtat av Bohuslän. Bo i välutrustade stugor, konferera i välutrustade lokaler, ät gott i restaurangen och ta del av ett brett aktivitetsutbud. För tävlingsentusiasten finns "Hafstensolympiaden - både roligt, spännande och teambuildande. Alla deltagare gör alla tävlingsmoment i alla grenar. Våra aktivitetsledare sköter tidtagning och poängräkning, och delar ut pris till vinnande grupp.

 

 

 

 

Konferens med teambuilding i herrgårdsmiljö

 Vargön

RONNUMS HERRGÅRD. Ronnums Herrgård är en historisk pärla på Vargön mellan Vänersborg och Trollhättan i Västsverige. Här kombineras effektiva mötesmiljöer med personlig service, god mat & dryck och en mängd olika aktiviteter om ni vill roa er mitt i allvaret.

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE