({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: HENRIK TRYGG

Teambuildning med övningar och aktiviteter för konferenser

Teambuildning på nästa konferens? Här kommer tips på bra aktiviteter med samarbete och laganda i fokus. Teambuildning-övningar passar för små och stora grupper och fungerar lika bra utomhus som inomhus.

 

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Konferens med Daftökampen

 Daftö Resort, Strömstad

Konferensmöjligheterna är stora på Daftö Resort. Alltifrån ett dagsmöte i exklusiv stuga till flerdagskonferens med övernattning, salta utomhusaktiviteter och god mat. Aktiviteten "Daftökampen" är för tävlingssugna och perfekt för teambuilding. Kanske har du sett Robinson, Mästarnas Mästare eller Farmen? Daftökampen är dessa tävlingar på Daftö-way som du upplever tillsammans med kollegorna. En aktivitet att minnas och prata länge om i lunchrummet framöver. 

Läs mer och boka

 

Konferens med vildmarsksupplevelser

 Dalslands Aktiviteter, Dals Långed

Dalslands Aktiviteter på Steneby gård utanför Dals Långed är ett upplevelsecenter med digert utbud och lång erfarenhet. Med den dalsländska naturen som bas kan du välja bland mer än 50 olika aktiviteter, allt från spännande äventyr till mysiga naturupplevelser.

Läs mer och boka

 

Konferens med teambuilding

 Minto-Tingvall, Tanumshede

Här bor ni naturligt, äter ekologiskt och konfererar lugnt, tyst och fokuserad. På aktivitetsmenyn finns det en rad av kul teambuildingövningar som lockar fram kreativt tänkande och utvecklar samarbetsförmågan.

Läs mer och boka

 

Konferens med Hafstensolympiaden

 Hafsten Resort, Uddevalla 

Boka en havsnära konferens i hjärtat av Bohuslän. Bo i välutrustade stugor, konferera i välutrustade lokaler, ät gott i restaurangen och ta del av ett brett aktivitetsutbud. För tävlingsentusiasten finns "Hafstensolympiaden - både roligt, spännande och teambuildande. Alla deltagare gör alla tävlingsmoment i alla grenar. Våra aktivitetsledare sköter tidtagning och poängräkning, och delar ut pris till vinnande grupp.

Läs mer och boka

 

Konferens med teambuilding i herrgårdsmiljö

 Ronnums Herrgård, Vargön

Ronnums Herrgård är en historisk pärla på Vargön mellan Vänersborg och Trollhättan i Västsverige. Här kombineras effektiva mötesmiljöer med personlig service, god mat & dryck och en mängd olika aktiviteter om ni vill roa er mitt i allvaret.

Läs mer och boka

 

Konferens med teambuilding

 Skottekgården, Ulricehamn

Välkommen till detta område med vackert landskap och panoramautsikt över sjön Åsunden - en utmärkt plats för nästa konferens. Skotteksgården är känt för sin utsökta mat, service och trevliga atmosfär. Förutom aktiviteter som fiska, vandra och cykla erbjuds även teambuildning med Aventi Borås.

Läs mer och boka

 

Konferens med gastronomisk femkamp

 Hjortviken Konferens, Hindås/Härryda

Med vacker utsikt över Västra Nedsjön erbjuder Hjortviken sina gäster en modern konferens-anläggning med bekväma hotellrum. Kombinera konferensen med en resa i en värld av mat och dryck. Smaka, gissa och tävla, lagvis. En riktigt kul aktivitet där även den resvane inser att det uppenbara inte alltid är så uppenbart.

Läs mer och boka

 

Konferens med team-klättring

 Upzone i Göteborg, Borås och Skövde

Letar ni efter en spännande utomhusaktivitet till er nästa kick-off eller teambuilding? Här finns utmaningar för både den våghalsige och den något höjdrädda. Att överkomma en utmaning tillsammans stärker teamet och hos Upzone kan ni ha trygga möten ute i naturen.

Läs mer och boka

 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE