({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jonas Ingman

Walk and talk – En aktiv konferens

Gör något aktivt på nästa konferens. Walk and talk, eller promenadmöten, är enligt forskningen ett utmärkt sätt att ha möten på. Frisk luft och motion ger utrymme för kreativa diskussioner. Dessutom på platser med oemotståndlig natur.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Walk & Talk i herrgårdsmiljö

 Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. Här finns ljusa och genuina lokaler, perfekta för effektiva möten - stora som små. Mellan mötena kan ni strosa runt i den vackra omgivningen eller kombinera turen med en walk and talk. På Baldersnäs finns färdiga paket eller om ni önskar, ett skräddarsytt som passar för just er konferens.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk - Vandrande visionärer

 Grand Hotel Alingsås, Alingsås

Nästa konferens på anrika Grand Hotel i hjärtat av kaféstaden Alingsås i Västsverige. Aktiviteten "Vandrande visionärer" där ni med en guidad workshop-ledare får frisk luft, motion och konkreta, lösningsfokuserade samtal som öppnar upp för nya tankar, intryck och lärdomar medan ni stärker kommunikationen och sammanhållningen i gruppen. Vandring går utmed prisbelönta Gotaleden.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med quiz

 Hotell Hehrne, Vänersborg
 

Hotellet ligger med utsikt över Göta älv och Hunneberg. Här finns möjlighet att aktivera sig i naturen. Utmana dina kollegor på en modern och tillgänglig tipspromenad där frågor och distans anpassas efter era önskemål. Det går även att skräddarsy frågor efter det ämne som ni behandlar under dagen eller frågor som rör ert företag eller grupp.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med fängslande möten

 Marstrands Havshotell, Marstrand

Träffas i inspirerande lokaler, längs ut i kustbandet och endast en halvtimme från Göteborg. Mitt över hotellet, på Marstrandsön, ligger Carlstens fästning med sin fängslande historia. Kombinera konferensen med en fängslande guidning genom tid och rum till seklen när fästningen var som mest aktiv. 

Läs mer och boka 

 

Walk & Talk med fika

 Tofta Herrgård, Lycke

Endast en halvtimme från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv, ligger träffas ni i denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Ett av tipsen är att lägga ett av arbetspassen under en "walk & talk" i Tofta naturreservat, och låt dig och dina kolleger inspireras av naturen och den friska luften.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med historisk stadsvandring

 Grand Hotel Marstrand, Marstrand

Grand Hotel Marstrand erbjuder ett varierat utbud av konferenspaket samt skräddarsyr mötet efter era specifika önskemål. Här träffas ni i en spektakulär skärgårdsmiljö och njuter av god mat. Ta gärna en paus i arbetet och ge er ut på en historisk stadsvandring som både ger frisk luft i kombination med många spännande historier från ön. 

Läs mer och boka

 

Walk & Talk i vacker miljö nära Göteborg

 Aspenäs Herrgård, Lerum 

Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt med en storslagen utsikt över sjön Aspen, endast 20 minuter från centrala Göteborg. Här ingår konferenslokal, förmiddagsfika som kan serveras utomhus samt övernattning i enkelrum. Förstärk kreativiteten med en härlig vandring på Gotaleden där ni får eftermiddagsfika med er. På kvällen väntar tvårätters middag på herrgården.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med sjöutsikt 

 Lygnern i Sätila

Denna konferensanläggning ligger bara 20 minuters bilfärd från Landvetter flygplats, mellan Göteborg, Borås och Kungsbacka. Varför inte ta vara på Sätilas vackra natur och ha hela eller vissa delar av konferensen utomhus? Det finns flera olika stigar att välja mellan där ni utmed vägen äter medhavd lunch och fika eller från restaurangen Båthuset. För extra guldkant kan ni lägga till ett besök i vårt spa, Lygnern spa. Där kan ni avsluta dagen med ett härligt bad i våran utebubbelpool med 39 grader varmt vatten.

Läs mer och boka

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.