({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
  • Fotograf: Jonas Ingman

Walk and talk – En aktiv konferens

Gör något aktivt på nästa konferens. Walk and talk, eller promenadmöten, är enligt forskningen ett utmärkt sätt att ha möten på. Frisk luft och motion ger utrymme för kreativa diskussioner. Dessutom på platser med oemotståndlig natur.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

 

Walk & Talk - Vandrande visionärer

 Grand Hotel Alingsås, Alingsås

Nästa konferens på anrika Grand Hotel i hjärtat av kaféstaden Alingsås i Västsverige. Aktiviteten "Vandrande visionärer" där ni med en guidad workshop-ledare får frisk luft, motion och konkreta, lösningsfokuserade samtal som öppnar upp för nya tankar, intryck och lärdomar medan ni stärker kommunikationen och sammanhållningen i gruppen. Vandring går utmed prisbelönta Gotaleden.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk i vacker miljö nära Göteborg

 Aspenäs Herrgård, Lerum 

Aspenäs Herrgård ligger lugnt och avskilt med en storslagen utsikt över sjön Aspen, endast 20 minuter från centrala Göteborg. Här ingår konferenslokal, förmiddagsfika som kan serveras utomhus samt övernattning i enkelrum. Förstärk kreativiteten med en härlig vandring på Gotaleden där ni får eftermiddagsfika med er. På kvällen väntar tvårätters middag på herrgården.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med sjöutsikt 

 Lygnern i Sätila

Denna konferensanläggning ligger bara 20 minuters bilfärd från Landvetter flygplats, mellan Göteborg, Borås och Kungsbacka. Varför inte ta vara på Sätilas vackra natur och ha hela eller vissa delar av konferensen utomhus? För extra guldkant kan ni lägga till ett besök i vårt spa, Lygnern spa. Där kan ni avsluta dagen med ett härligt bad i våran utebubbelpool med 39 grader varmt vatten.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med salta steg runt Smögen

 Hotell Smögens Hafvbad, Smögen

Längst ute vid Västerhavet, på ön Smögen, njuter ni av lugnet och stillheten. Boka en konferens och upplev en vintervistelse på Smögen tillsammans med kollegorna. Salta konferensen med en uppfriskande promenad. Välj mellan en guidad tur genom Smögen på äkta bohuslänsdialekt eller testa Walkabout, en appbaserad tipspromenad som tar er genom Smögens vackra miljöer. 

Läs mer och boka

 

Konferens med Walk and Talk

imageu7tc2.png Bohus-Malmöns Pensionat, Bohus-Malmön

Bohus-Malmöns Pensionat ligger mitt ute i Bohusläns vackra kustlinje. Här får ni en konferens i en omväxlande miljö med havet och storslagna vyer utanför och inomhus lugnet på pensionatet. Naturen är lättillgänglig och nära och här finns utmärkta vandringslederna som kan ta er på både långa och korta turer. 

Läs mer och boka 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.