({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman

Walk and talk – En aktiv konferens

Gör något aktivt på nästa konferens. Walk and talk, eller promenadmöten, är enligt forskningen ett utmärkt sätt att ha möten på. Frisk luft och motion ger utrymme för kreativa diskussioner. Dessutom på platser med oemotståndlig natur.

I kartan här nedanför kan du se var konferensanläggningarna ligger. Scrolla vidare under kartan för att läsa mer om respektive konferensverksamhet. 

Walk & Talk vid havet

 Gullmarsstrand Hotell & Konferens, Fiskebäckskil

Den perfekta platsen för kreativitet, aktivitet och för människor som är måna om att använda sin tid väl. Kombinera konferensen med en tur i anrika fiskesamhälle, välj att gå till fots, på cykel eller i båt. En erfaren guide berättar om områdets historiska arv och nutida sevärdheter. Mellan mötena och de härliga turerna njuter ni av både lunch, fika och middag - lagat av närproducerade och säsongsbetonade råvaror. 

Läs mer och boka

 

Walk & Talk i herrgårdsmiljö

 Baldersnäs Herrgård, Dals Långed

På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. Här finns ljusa och genuina lokaler, perfekta för effektiva möten - stora som små. Mellan mötena kan ni strosa runt i den vackra omgivningen eller kombinera turen med en walk and talk. På Baldersnäs finns färdiga paket eller om ni önskar, ett skräddarsytt som passar för just er konferens.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk - Vandrande visionärer

 Grand Hotel Alingsås, Alingsås

Nästa konferens på anrika Grand Hotel i hjärtat av kaféstaden Alingsås i Västsverige. Aktiviteten "Vandrande visionärer" där ni med en guidad workshop-ledare får frisk luft, motion och konkreta, lösningsfokuserade samtal som öppnar upp för nya tankar, intryck och lärdomar medan ni stärker kommunikationen och sammanhållningen i gruppen. Vandring går utmed prisbelönta Gotaleden.

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med quiz

 Hotell Hehrne, Vänersborg
 

Hotellet ligger med utsikt över Göta älv och Hunneberg. Här finns möjlighet att aktivera sig i naturen. Utmana dina kollegor på en modern och tillgänglig tipspromenad där frågor och distans anpassas efter era önskemål. Det går även att skräddarsy frågor efter det ämne som ni behandlar under dagen eller frågor som rör ert företag eller grupp.

Läs mer och boka

 
 

Walk & Talk med fängslande möten

 Marstrands Havshotell, Marstrand
 

Träffas i inspirerande lokaler, längs ut i kustbandet och endast en halvtimme från Göteborg. Mitt över hotellet, på Marstrandsön, ligger Carlstens fästning med sin fängslande historia. Kombinera konferensen med en fängslande guidning genom tid och rum till seklen när fästningen var som mest aktiv. 

Läs mer och boka 

 

Walk & Talk med fika

 Tofta Herrgård, Lycke
 

 
Endast en halvtimme från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv, ligger träffas ni i denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Ett av tipsen är att lägga ett av arbetspassen under en "walk & talk" i Tofta naturreservat, och låt dig och dina kolleger inspireras av naturen och den friska luften.
 

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med NjutUtomhus

 Strömstad Spa, Strömstad

 
Hotellet ligger 10 meter från havskanten i Strömstad. Här erbjuds njututomhuskonferens med flera val som anpassas efter säsong och önskemål. Vad sägs om en härlig promenad i naturreservatet Nötholmen? En plats för en boostande walk and talk och få nya perspektiv, infallsvinklar och vidga sina vyer. 

Läs mer och boka

 

Walk & Talk med historisk stadsvandring

 Grand Hotel Marstrand, Marstrand

Grand Hotel Marstrand erbjuder ett varierat utbud av konferenspaket samt skräddarsyr mötet efter era specifika önskemål. Här träffas ni i en spektakulär skärgårdsmiljö och njuter av god mat. Ta gärna en paus i arbetet och ge er ut på en historisk stadsvandring som både ger frisk luft i kombination med många spännande historier från ön. 

Läs mer och boka

 

Walk & Talk på vackra Ramsvikslandet

 Ramsvik Stugby & Camping, Hunnebostrand

Konferera, övernatta och njut av en vistelse nära det bohuslänska haveet. Här vänter en härlig utomhuskonferens för den lilla gruppen på max 20 deltagare. Passar perfekt för ledningsgruppen, styrelsen eller det lilla företaget som vill träffas och utbyta idéer och gärna umgås utomhus. 

Läs mer och boka

 

Walk & Talk i de dalslänska skogarna

 Ragnerudssjöns Camping, Högsäter

I en vacker dalgång som är utsträckt vid foten av västra Kroppefjäll finner du den fyrstjärniga campingen Ragnerudssjöns Camping. Boka en konferens mitt i den dalsländska naturen. Ta en promenad i de rofyllda skogarna som en del av konferensen eller som en avslutning på en givande dag.  

Läs mer och boka

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.