({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman

Walk and talk – En aktiv konferens

Gör något aktivt på nästa konferens. Walk and talk, eller promenadmöten, är enligt forskningen ett utmärkt sätt att ha möten på. Frisk luft och motion ger utrymme för kreativa diskussioner. Dessutom på platser med oemotståndlig natur.

Walk & Talk vid havet

 Fiskebäckskil

GULLMARSSTRAND HOTELL & KONFERENS. Den perfekta platsen för kreativitet, aktivitet och för människor som är måna om att använda sin tid väl. Kombinera konferensen med en tur i anrika fiskesamhälle, välj att gå till fots, på cykel eller i båt. En erfaren guide berättar om områdets historiska arv och nutida sevärdheter. Mellan mötena och de härliga turerna njuter ni av både lunch, fika och middag - lagat av närproducerade och säsongsbetonade råvaror. 

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Walk & Talk i herrgårdsmiljö

Dals Långed

BALDERSNÄS HERRGÅRD. På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. Här finns ljusa och genuina lokaler, perfekta för effektiva möten - stora som små. Mellan mötena kan ni strosa runt i den vackra omgivningen eller kombinera turen med en walk and talk. På Baldersnäs finns färdiga paket eller om ni önskar, ett skräddarsytt som passar för just er konferens.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Walk & Talk - Vandrande visionärer

 Alingsås

GRAND HOTEL ALINGSÅS. Nästa konferens på anrika Grand Hotel i hjärtat av kaféstaden Alingsås i Västsverige. Aktiviteten "Vandrande visionärer" där ni med en guidad workshop-ledare får frisk luft, motion och konkreta, lösningsfokuserade samtal som öppnar upp för nya tankar, intryck och lärdomar medan ni stärker kommunikationen och sammanhållningen i gruppen. Vandring går utmed prisbelönta Gotaleden.

Läs mer och boka här

 

 

 

 

Walk & Talk med quiz

 Vänersborg
 
HOTELL HEHRNE. Hotellet ligger med utsikt över Göta älv och Hunneberg. Här finns möjlighet att aktivera sig i naturen. Utmana dina kollegor på en modern och tillgänglig tipspromenad där frågor och distans anpassas efter era önskemål. Det går även att skräddarsy frågor efter det ämne som ni behandlar under dagen eller frågor som rör ert företag eller grupp.
 
 
 

 
 
 

 

Walk & Talk med fängslande möten

 Marstrand
 
MARSTRANDS HAVSHOTELL. Träffas i inspirerande lokaler, längs ut i kustbandet och endast en halvtimme från Göteborg. Mitt över hotellet, på Marstrandsön, ligger Carlstens fästning med sin fängslande historia. Kombinera konferensen med en fängslande guidning genom tid och rum till seklen när fästningen var som mest aktiv.  
 

 

 

 

Walk & Talk med fika

 Lycke
 
TOFTA HERRGÅRD. Endast en halvtimme från Göteborg, mellan Marstrand och Kungälv, ligger träffas ni i denna oas av lugn och stillhet. Tofta Herrgård erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens eller möte i en lugn och trivsam herrgårdsmiljö. Ett av tipsen är att lägga ett av arbetspassen under en "walk & talk" i Tofta naturreservat, och låt dig och dina kolleger inspireras av naturen och den friska luften.
 
 

 

 

 

Walk & Talk med NjutUtomhus

 Strömstad
 
STRÖMSTAD SPA. Hotellet ligger 10 meter från havskanten i Strömstad. Här erbjuds njututomhuskonferens med flera val som anpassas efter säsong och önskemål. Vad sägs om en härlig promenad i naturreservatet Nötholmen? En plats för en boostande walk and talk och få nya perspektiv, infallsvinklar och vidga sina vyer. 

 
Läs mer och boka här

 

 

 

 

Walk & Talk med historisk stadsvandring

 Marstrand

GRAND HOTEL MARSTRAND. Grand Hotel Marstrand erbjuder ett varierat utbud av konferenspaket samt skräddarsyr mötet efter era specifika önskemål. Här träffas ni i en spektakulär skärgårdsmiljö och njuter av god mat. Ta gärna en paus i arbetet och ge er ut på en historisk stadsvandring som både ger frisk luft i kombination med många spännande historier från ön. 

Läs mer och boka här

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.