({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Walk and talk – En aktiv konferens

Gör något aktivt på nästa konferens. Walk and talk, eller promenadmöten, är enligt forskningen ett utmärkt sätt att ha möten på. Frisk luft och motion ger utrymme för kreativa diskussioner. Dessutom på platser med oemotståndlig natur.

Walk & Talk vid havet

 Fiskebäckskil

GULLMARSSTRAND HOTELL & KONFERENS. Den perfekta platsen för kreativitet, aktivitet och för människor som är måna om att använda sin tid väl. Kombinera konferensen med en tur i anrika fiskesamhälle, välj att gå till fots, på cykel eller i båt. En erfaren guide berättar om områdets historiska arv och nutida sevärdheter. Mellan mötena och de härliga turerna njuter ni av både lunch, fika och middag - lagat av närproducerade och säsongsbetonade råvaror. 

 

 

 

 

Walk & Talk med NjutUtsikt

Skövde

KNISTAD HERRGÅRD. På Knistad Herrgård kan ni ta en walk and talk och uppleva stillhet och rofylld utsikt som inspirerar till nya tankebanor. Dagen börjar med lunch i grönskan och därefter väljer ni själva om ni vill fortsätta mötet i det fria eller i ett av konferensrummen. För walk and talk eller för eftertanke mellan möte och middag finns kartor med tips på korta eller längre promenadstråk. 

 

 

 

 

Walk & Talk i herrgårdsmiljö

Dals Långed

BALDERSNÄS HERRGÅRD. På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. Här finns ljusa och genuina lokaler, perfekta för effektiva möten - stora som små. Mellan mötena kan ni strosa runt i den vackra omgivningen eller kombinera turen med en walk and talk. På Baldersnäs finns färdiga paket eller om ni önskar, ett skräddarsytt som passar för just er konferens.

 

 

 

 

Walk & Talk nära Göteborg

 Kungälv
 

FARS HATT. På Fars Hatt finns alla de resurser som krävs för att arrangera en lyckad konferens. Boka en övernattningskonferens med god mat och mysiga rum. Kombinera konferensen med en fantastiskt spännande och historisk stadspromenad i en av Sveriges äldsta städer, Kungälv. 

 

 

 

 

Walk & Talk med quiz

 Vänersborg
 
HOTELL HEHRNE. Hotellet ligger med utsikt över Göta älv och Hunneberg. Här finns möjlighet att aktivera sig i naturen. Utmana dina kollegor på en modern och tillgänglig tipspromenad där frågor och distans anpassas efter era önskemål. Det går även att skräddarsy frågor efter det ämne som ni behandlar under dagen eller frågor som rör ert företag eller grupp.
 
 
 
 
 
 

 

Walk & Talk med fängslande möten

 Marstrand
 
MARSTRANDS HAVSHOTELL. Träffas i inspirerande lokaler, längs ut i kustbandet och endast en halvtimme från Göteborg. Mitt över hotellet, på Marstrandsön, ligger Carlstens fästning med sin fängslande historia. Kombinera konferensen med en fängslande guidning genom tid och rum till seklen när fästningen var som mest aktiv.  
 

 

 

 

 

Walk & Talk med NjutUtomhus

 Strömstad
 
STRÖMSTAD SPA. Hotellet ligger 10 meter från havskanten i Strömstad. Här erbjuds njututomhuskonferens med flera val som anpassas efter säsong och önskemål. Vad sägs om en härlig promenad i naturreservatet Nötholmen? En plats för en boostande walk and talk och få nya perspektiv, infallsvinklar och vidga sina vyer. 

 

 

 

 

 

Walk & Talk med Air-Tipspromenad

 Hedekas
 
ULKERÖDS GÅRD. Boka en personlig och familjär konferens i en unik lantlig gårdsmiljö och bli serverad fantastiska måltider på härodlade råvaror. Kombinera konferensen med en air-tipspromenad - en lärorik och stillsam aktivitet på Ulkeröds Gårds natursköna grusvägar. Syresätt kropp och knopp ute i den vackra omgivningen samtidigt som ni svarar på 12 frågor.
 

 

 

FLER KONFERENSTIPS I VÄSTSVERIGE

 

PLANERA FÖR EN KONFERENS

I Västsverige finns unika konferenslokaler och konferenshotell för alla mötesformer. Krydda din konferens med en gemensam aktivitet och god mat. Hitta tipsen till en lyckad konferens.

Hitta din mötesplats!

Att välja Västsverige som destination för nästa möte eller kickoff innebär mer än en välutrustad konferenslokal. Det finns matupplevelser kombinerat med aktiviteter i natursköna miljöer. Hitta konferenslokal i Västsverige.