Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Vandra

    Fotograf: Fredrik Schenholm

Rundvandringar - längre turer

40 km, medel

Hyssnaleden

Hyssnaleden i Marks kommun mäter 40 kilometer och lämpar sig för en tvådagarstur. Det går också fint att göra avkortningar på flera ställen. Terrängen varierar mellan frodiga skogsområden och kulturlandskap som för tankarna tillbaka i historien. Bitvis är kuperingen påtaglig.

65 km, medel

Billingeleden

Billingeleden är en cirka 65 kilometer lång vandringsled som tar dig runt hela berget Billingen i Skövde. Den tar dig förbi vackra platser så som vattenfallet Silverfallet, Varnhems klosterkyrka och genom den böljande Vallebygden där körsbärsträden blommar i tusental under våren.

74 km, medel

Sjuhäradsleden

Hela Sjuhärdsleden mäter 140 kilometer och passerar på tvären genom fem kommuner. Leden är indelad i tio etapper som tar dig genom skogsmarker, jordbrukslandskap och stadsmiljöer. Vandringsleden ingår i Europaled 1 som startar i Italien och avslutas i Nordkap.

49 km, medel

Åsundenleden

Åsundenleden är en 49 kilometer lång vandringsslinga som går runt sjön Åsunden i Ulricehamns kommun. Bland annat passeras två naturreservat med vacker bokskog, flera utsiktspunkter, badplatser och boenden i form av campingar, hotell och B&B.