Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket i Västsverige

Att vandra i Västsverige kan vara en fascinerande naturupplevelse. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer. Nedan har vi samlat vandringspaket i Västsverige som erbjuder något för alla – oavsett om du är erfaren vandrare eller nybörjare.

Vandra på Dyrön - Salt & Sill, Klädesholmen

Kombinera boende på Salt & Sill, Sveriges första flytande hotell, med vandring på Dyrön. I paketet ingår boende i moderna rum (flera av rummen har en egen badstege, perfekt för ett uppfriskande morgondopp), lunchpaket att ta med på vandringen, 3-rätters middag och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paketet här.

Vandra på Dyrön

Fotograf: Fredrik Schenholm

Vandra ut – Grand Hotell Marstrand, Marstrand

Med tre nya vandringsleder och en fantastisk vy över kusten lämpar sig Marstrand perfekt för vandring. Vid ankomst till charmiga Grand Hotell Marstrand, förses du med en picknickkorg och karta, sen är det bara att vandra ut! Lagom trötta i kropp och knopp bjuder kvällen på 3 -rätters middag i restaurang Tenan, boende i härlig skärgårdsmiljö och frukost. Läs mer och boka paketet här.

Fotograf: Roger Borgelid

Vandra på Kosterörna - Hotell Ekenäs Koster, Sydkoster

Mitt i Kosterhavets nationalpark på ön Sydkoster ligger det genuina och klassiska skärgårdshotellet Hotel Ekenäs Koster. Bokar du ett vandringspaket här kan du se fram emot två övernattningar med frukost, bad i badtunna en av dagarna och matsäck till vandringen. Läs mer och boka paketet här.

Vandrande man vid sjöbod i solnedgången

Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket -Villa Sjötorp, Ljungskile

Villa Sjötorp bor du vackert i en sekelskiftsvilla från 1901. Njut av lugn och ro i kombination med vandring på Bredfjället. I paketet ingår: 5-rätters middag, logi i dubbelrum, frukost på morgonen samt matsäck från köket på Villa Sjötorp. Läs mer och boka paketet här.  

Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket – Kvarnen i Hyssna, Hyssna

Vill du vandra och njuta av naturreservat, trollskogar och kulturpärlor i kombination med god mat och härligt boende i en mysig ombyggd gammal bysmedja. Då ska du bege dit till Kvarnen i Hyssan. I paketet ingår bla karta, matsäck, outdoor spa, trerätters middag och logi i dubbelrum. Läs mer och boka paketet här. 

Fotograf: Gert Olsson

Weekendpaket - Öijared Resort, Floda

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared Resort – Sveriges största golfanläggning och ett unikt hotell. Kärleken till naturen lyser igenom i hotellets särpräglade arkitektur, med design av Gert Wingårdh. Bokar du ett weekendpaket här kan du bla se fram emot vandring med gott fika i picknickkorgen, entré till relaxavdelning med gym, pool och bastu, tvårätters middag, logi i dubbelrum och frukost. Läs mer och boka paketet här.

Öijared

Fotograf: Studiografen

Vandringspaket – Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort i Strömstad bor du med Kosterhavet som granne och med vandringsleder i olika terräng utanför knuten. Frukost, tvårätters middag, karta över vandringsleder, lån av stavar och boende i stuga eller campingtomt ingår om du bokar ett paket här. Läs mer och boka paketet här.

Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket – Ramsvik stugby & camping, Hunnebostrand

Vandra i Ramsvikslandets naturreservat, ät god mat med härlig havsutsikt och sov gott med havet som granne. Låter det härligt? Då ska du kolla in Ramsviks vandringspaket. I paketet ingår bla övernattning i stuga, middag, frukostbuffé, slutstädning, lunchpaket att ta med på vandringen, kartor över vandringsleder mm. Läs mer och boka paketet här.

Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket – Årås kvarn, Ulricehamn

Årås Kvarn och STF Vandrarhem bor du i pittoreskt inredda rum med ån Tidan utanför dörren. Från boendet sträcker sig en vildmarksled från öppet odlings-och kulturlandskap till högmosse och gammelskog av vildmarkskaraktär. Bokar du ett paket här ingår bla ett grillpaket för egen tillagning i den mysiga grillkåtan intill stranden av ån Tidan, boende i dubbelrum, fika, frukost mm. Läs mer och boka paketet här.

Fotograf: Jonas Ingman

Vandringspaket - Tofta Herrgård, Lycke 

Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Bokar du ett paket här ingår bla vandringsfika, trerätters herrgårdsmeny, ett glas mousserande innan middag och en härlig frukostbuffé.  Läs mer och boka paketet här.

Vandringspaket - Kurorten Mösseberg, Falköping

Spendera dagen med vandring utmed den vackra Pilgrimsleden Falköping-Varnhem och tillbringa sedan kvällen på Kurorten Mösseeberg med återhämtning i spaavdelningen och middag i restaurangen. Efter en god natts sömn på något av hotellrumen i klassisk sekelskiftsstil väntar en stor härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paketet här.

Par vandrar mellan blommande hagar

Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket, Nääs Fabriker, Tollered

Upplev vandring längs den nya vandringsleden Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås, i kombination med en skön vistelse på Nääs fabriker. Efter en dagstur kan du koppla av i badhuset, njuta av en närproducerad vällagad middag och sova gott i mysiga hotellrum. Läs mer och boka paketet här.

Gotaleden

Fotograf: Jonas Ingman

 

Vandringspaket, STF Lugnåsbergets vandrarhem, Mariestad

Vandra i ett av Sveriges 5 biosfärområden, Vänerskärgården med Kinnekulle. Här finns flera naturreservat och ett vackert kulturlandskap med öppna fält och böljande beteshagar. Kominera din vandring med boende i lantlig miljö på Lugnåsbergets vandrarhem. Här finns två paket att välja mellan; vandra på egen hand eller vandra med guide. I båda paketen ingår bland annat:  frukostkorg, matkorg, kartor och boende.

Vitsippor

Fotograf: Jonas Ingman

Andra har också läst