Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Vandrare på Kuststigen

Vandringspaket i Västsverige

Att vandra i Västsverige kan vara en fascinerande naturupplevelse. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer. Nedan har vi samlat vandringspaket i Västsverige som erbjuder något för alla – oavsett om du är erfaren vandrare eller nybörjare.

 

Vandra ut – Grand Hotell Marstrand

Med tre nya vandringsleder och en fantastisk vy över kusten lämpar sig Marstrand perfekt för vandring. Vid ankomst till charmiga Grand Hotell Marstrand, förses du med en picknickkorg och karta, sen är det bara att vandra ut! Lagom trötta i kropp och knopp bjuder kvällen på 3 -rätters middag i restaurang Tenan, boende i härlig skärgårdsmiljö och frukost. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket - Grand Hotel Alingsås 
  
Vandring på Gotaleden, Vildmarksleden eller Potatisleden i kombination med skönt boende i kafestaden Alingsås. Boka ett vandringspaket på Grand Hotel och se fram emot logi i dubbelrum, välkomstkit med kartor etc. lunchpaket att ta med på din vandring, 2-rätters middag och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Villa Sjötorp

Villa Sjötorp i Ljungskile bor du vackert i en sekelskiftsvilla från 1901. Njut av lugn och ro i kombination med vandring på Bredfjället. I paketet ingår: 3-rätters middag, logi i dubbelrum, frukost på morgonen samt matsäck från köket på Villa Sjötorp. Läs mer och boka paketet här.  Vandringspaket – Kvarnen i Hyssna

Vill du vandra och njuta av naturreservat, trollskogar och kulturpärlor i kombination med god mat och härligt boende i en mysig ombyggd gammal bysmedja. Då ska du bege dit till Kvarnen i Hyssna. I paketet ingår bla karta, matsäck, outdoor spa, trerätters middag och logi i dubbelrum. Läs mer och boka paketet här. 


Weekendpaket - Öijared Resort

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared Resort – Sveriges största golfanläggning och ett unikt hotell. Kärleken till naturen lyser igenom i hotellets särpräglade arkitektur, med design av Gert Wingårdh. Bokar du ett weekendpaket här kan du bla se fram emot vandring med gott fika i picknickkorgen, entré till relaxavdelning med gym, pool och bastu, tvårätters middag, logi i dubbelrum och frukost. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket – Daftö Resort

Daftö Resort i Strömstad bor du med Kosterhavet som granne och med vandringsleder i olika terräng utanför knuten. Frukost, tvårätters middag, karta över vandringsleder, lån av stavar och boende i stuga eller campingtomt ingår om du bokar ett paket här. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket – Årås kvarn

Årås Kvarn och STF Vandrarhem i Ulricehamn bor du i pittoreskt inredda rum med ån Tidan utanför dörren. Från boendet sträcker sig en vildmarksled från öppet odlings-och kulturlandskap till högmosse och gammelskog av vildmarkskaraktär. Bokar du ett paket här ingår bla ett grillpaket för egen tillagning i den mysiga grillkåtan intill stranden av ån Tidan, boende i dubbelrum, fika, frukost mm. Läs mer och boka paketet här.

Vandringspaket - Tofta Herrgård

Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Bokar du ett paket här ingår bla vandringsfika, trerätters herrgårdsmeny, ett glas mousserande innan middag och en härlig frukostbuffé.  Läs mer och boka paketet här.

Vandringspaket - Kurorten Mösseberg

Spendera dagen med vandring utmed den vackra Pilgrimsleden Falköping-Varnhem och tillbringa sedan kvällen på Kurorten Mösseberg med återhämtning i spaavdelningen och middag i restaurangen. Efter en god natts sömn på något av hotellrumen i klassisk sekelskiftsstil väntar en stor härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket - Nääs Fabriker

Upplev vandring längs den nya vandringsleden Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås, i kombination med en skön vistelse på Nääs fabriker. Efter en dagstur kan du koppla av i badhuset, njuta av en närproducerad vällagad middag och sova gott i mysiga hotellrum. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket - STF Lugnåsbergets vandrarhem

Vandra i ett av Sveriges 5 biosfärområden, Vänerskärgården med Kinnekulle. Här finns flera naturreservat och ett vackert kulturlandskap med öppna fält och böljande beteshagar. Kominera din vandring med boende i lantlig miljö på Lugnåsbergets vandrarhem. Här finns två paket att välja mellan; vandra på egen hand eller vandra med guide. I båda paketen ingår bland annat:  frukostkorg, matkorg, kartor och boende.


Vandringspaket - Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvikslandets naturreservat erbjuder storslagen miljö med klipplandskap i bohusgranit, omväxlande natur och fantastisk havsutsikt. Med Ramsvik Stugby & Campings vandringspaket bor du i sjöbodstugor och äter gott i restaurangen. Till vandringen får du med dig ett lunchpaket, liksom kartor och en folder med Bohusläns vanligaste växter. Efter vandringen kan du bada bastu, ta ett dopp i havet och äta en god middag i restaurangen. Läs mer och boka paket här.Vandringspaket - Skottekgården Camping & Stugby

Vid sjön Åsunden i utkanten av den pittoreska staden Ulricehamn ligger Skotteksgården Camping och Stugby. Den vackra och omväxlande naturen i Ulricehamn inbjuder till både sköna promenader och tuffare vandringar. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat övernattning i mysig  sjöbungalow med braskamin, lunchpaket att ta med, översikt och beskrivning av vandringsleder samt frukost. Läs mer och boka paket här. 


Vandringspaket - Hafsten Resort

Hafsten Resort i Uddevalla är den perfekta destination för dig som älskar att vandra. Här bor du bekvämt med vandringsleder både på och utanför Hafsten. Bokar du ett vandringspaket här ingår bla övernattning i hotellsuga, frukostkorg, lunchpaket, karta över vandringsleder, middag och entré till 3 sorters bastu och kallbadtunna. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Albert Kök Hotell & Konferens

Ta på dig promenadskorna och ge dig ut på en 1,4 mil lång naturupplevelse. Längs med Edsvidsledens möter du vacker natur, fantastiska utsiktsplatser, härlig blåbärsskog och gammal ekskog. Avsluta vandringen med trerätters och storslagen utsikt på Albert Kök Hotell & Konferens. I vandringspaketet ingår även lån av ryggsäck med matsäck, övernattning i dubbelrum och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandra och fiskapaket - Ronnums Herrgård

Upplev Halle- och Hunneberg och sov gott på Ronnums Herrgård. Välj mellan 16 olika vandringsleder med smultronstälen som utsikten vid Predikstolen, kalkgrottorna vid Hunnebergs fot och det cirka 30 meter höga vattenfallet Brudslöjan/Skäcktefallet. För den fiskeintresserade finns hela tio sjöar som omfattas av Hunnebergs Fiskekort. I paket ingår även övernattning i dubbelrum. frukost, tillgång till relaxavdelning, vandringskarta, fiskekort samt lunchkorg. Läs mer och boka paket här.
Vandringspaket – Upperud 9:9

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 förvandlats till ett modernt och unikt hotell. Här njuter du av lugnet och utsikten över sjön. Pilgrimsleden passerar precis utanför dörren vilket gör boendet till en perfekt utgångspunkt för vandrare. Bokar du ett vandringspaket här kan du välja mellan en kortare vistelse på 2 dagar där bla lunchpaket och middag ingår. Vill du stanna längre finns ett femdagars äventyr som kombinerar vildmark med komfort i Dalslands vackra natur. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Baldersnäs Herrgård

Letar du efter ett lyxigt vandringspaket med extra allt ska du bege dig till Baldersnäs Herrgård i Dals Långed. Här bor du i fantastisk herrgårdsmiljö med utsikt mot en grönskande parkmiljö. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat en 5-rätters middag, bad och bastu, lunchpaket och härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket – Ragnerud

Vid Ragnerudsjön och Kroppefjälls naturreservat i natursköna Dalsland ligger familjecampingen Ragnerudssjöns Camping. Bokar de ett vandringspaket här kan du välja mellan att övernatta i tält i Kroppefjälls naturrreservat och laga din middag och frukost på egen hand eller bo lite mer bekvämt i stuga med tillgång till bastu och bad utanför knuten. I paketet ingår även middag, lunchpaket och frukost. Läs mer och boka paket här. 


Vandringspaket Gotaleden

Gotaleden är en vacker vandringsled på 71 km mellan Göteborg och Alingsås. Vill du vandra på egen hand men få hjälp med bagagetransport, bokning av boende,  mat och god fika längs vägen? Då ska du kolla in Pathfinder Travels paket. Välj mellan 2 eller 3 dagars paket. Läs mer och boka paket här.

Andra har också läst