Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Vandrare på Kuststigen

Vandringspaket i Västsverige

Att vandra i Västsverige kan vara en fascinerande naturupplevelse. Korta dagsturer med bekvämt boende och lagad närproducerad mat eller långa strapatser i exponerade miljöer. Nedan har vi samlat vandringspaket i Västsverige som erbjuder något för alla – oavsett om du är erfaren vandrare eller nybörjare.

 

Vandra ut – Grand Hotell Marstrand

Med tre nya vandringsleder och en fantastisk vy över kusten lämpar sig Marstrand perfekt för vandring. Vid ankomst till charmiga Grand Hotell Marstrand, förses du med en picknickkorg och karta, sen är det bara att vandra ut! Lagom trötta i kropp och knopp bjuder kvällen på 3 -rätters middag i restaurang Tenan, boende i härlig skärgårdsmiljö och frukost. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket - Grand Hotel Alingsås 
  
Vandring på Gotaleden, Vildmarksleden eller Potatisleden i kombination med skönt boende i kafestaden Alingsås. Boka ett vandringspaket på Grand Hotel och se fram emot logi i dubbelrum, välkomstkit med kartor etc. lunchpaket att ta med på din vandring, 2-rätters middag och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Villa Sjötorp

Villa Sjötorp i Ljungskile bor du vackert i en sekelskiftsvilla från 1901. Njut av lugn och ro i kombination med vandring på Bredfjället. I paketet ingår: 3-rätters middag, logi i dubbelrum, frukost på morgonen samt matsäck från köket på Villa Sjötorp. Läs mer och boka paketet här.  



Vandringspaket – Kvarnen i Hyssna

Vill du vandra och njuta av naturreservat, trollskogar och kulturpärlor i kombination med god mat och härligt boende i en mysig ombyggd gammal bysmedja. Då ska du bege dit till Kvarnen i Hyssna. I paketet ingår bla karta, matsäck, outdoor spa, trerätters middag och logi i dubbelrum. Läs mer och boka paketet här. 


Weekendpaket - Öijared Resort

På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared Resort – Sveriges största golfanläggning och ett unikt hotell. Kärleken till naturen lyser igenom i hotellets särpräglade arkitektur, med design av Gert Wingårdh. Bokar du ett weekendpaket här kan du bla se fram emot vandring med gott fika i picknickkorgen, entré till relaxavdelning med gym, pool och bastu, tvårätters middag, logi i dubbelrum och frukost. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket – Daftö Resort

Daftö Resort i Strömstad bor du med Kosterhavet som granne och med vandringsleder i olika terräng utanför knuten. Frukost, tvårätters middag, karta över vandringsleder, lån av stavar och boende i stuga eller campingtomt ingår om du bokar ett paket här. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket – Årås kvarn

Årås Kvarn och STF Vandrarhem i Ulricehamn bor du i pittoreskt inredda rum med ån Tidan utanför dörren. Från boendet sträcker sig en vildmarksled från öppet odlings-och kulturlandskap till högmosse och gammelskog av vildmarkskaraktär. Bokar du ett paket här ingår bla ett grillpaket för egen tillagning i den mysiga grillkåtan intill stranden av ån Tidan, boende i dubbelrum, fika, frukost mm. Läs mer och boka paketet här.

Vandringspaket - Tofta Herrgård

Kombinera herrgårdsliv med vacker natur i Bohuslän. Tofta Herrgård gränsar till Tofta naturreservat med vandringsstigar vid hav, genom skog och över ängar. Bokar du ett paket här ingår bla vandringsfika, trerätters herrgårdsmeny, ett glas mousserande innan middag och en härlig frukostbuffé.  Läs mer och boka paketet här.

Vandringspaket - Kurorten Mösseberg

Spendera dagen med vandring utmed den vackra Pilgrimsleden Falköping-Varnhem och tillbringa sedan kvällen på Kurorten Mösseberg med återhämtning i spaavdelningen och middag i restaurangen. Efter en god natts sömn på något av hotellrumen i klassisk sekelskiftsstil väntar en stor härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket - Nääs Fabriker

Upplev vandring längs den nya vandringsleden Gotaleden, en naturskön vandringsled mellan Göteborg och Alingsås, i kombination med en skön vistelse på Nääs fabriker. Efter en dagstur kan du koppla av i badhuset, njuta av en närproducerad vällagad middag och sova gott i mysiga hotellrum. Läs mer och boka paketet här.


Vandringspaket - STF Lugnåsbergets vandrarhem

Vandra i ett av Sveriges 5 biosfärområden, Vänerskärgården med Kinnekulle. Här finns flera naturreservat och ett vackert kulturlandskap med öppna fält och böljande beteshagar. Kominera din vandring med boende i lantlig miljö på Lugnåsbergets vandrarhem. Här finns två paket att välja mellan; vandra på egen hand eller vandra med guide. I båda paketen ingår bland annat:  frukostkorg, matkorg, kartor och boende.


Vandringspaket - Ramsvik Stugby & Camping

Ramsvikslandets naturreservat erbjuder storslagen miljö med klipplandskap i bohusgranit, omväxlande natur och fantastisk havsutsikt. Med Ramsvik Stugby & Campings vandringspaket bor du i sjöbodstugor och äter gott i restaurangen. Till vandringen får du med dig ett lunchpaket, liksom kartor och en folder med Bohusläns vanligaste växter. Efter vandringen kan du bada bastu, ta ett dopp i havet och äta en god middag i restaurangen. Läs mer och boka paket här.



Vandringspaket - Skottekgården Camping & Stugby

Vid sjön Åsunden i utkanten av den pittoreska staden Ulricehamn ligger Skotteksgården Camping och Stugby. Den vackra och omväxlande naturen i Ulricehamn inbjuder till både sköna promenader och tuffare vandringar. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat övernattning i mysig  sjöbungalow med braskamin, lunchpaket att ta med, översikt och beskrivning av vandringsleder samt frukost. Läs mer och boka paket här. 


Vandringspaket - Hafsten Resort

Hafsten Resort i Uddevalla är den perfekta destination för dig som älskar att vandra. Här bor du bekvämt med vandringsleder både på och utanför Hafsten. Bokar du ett vandringspaket här ingår bla övernattning i hotellsuga, frukostkorg, lunchpaket, karta över vandringsleder, middag och entré till 3 sorters bastu och kallbadtunna. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Albert Kök Hotell & Konferens

Ta på dig promenadskorna och ge dig ut på en 1,4 mil lång naturupplevelse. Längs med Edsvidsledens möter du vacker natur, fantastiska utsiktsplatser, härlig blåbärsskog och gammal ekskog. Avsluta vandringen med trerätters och storslagen utsikt på Albert Kök Hotell & Konferens. I vandringspaketet ingår även lån av ryggsäck med matsäck, övernattning i dubbelrum och en härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandra och fiskapaket - Ronnums Herrgård

Upplev Halle- och Hunneberg och sov gott på Ronnums Herrgård. Välj mellan 16 olika vandringsleder med smultronstälen som utsikten vid Predikstolen, kalkgrottorna vid Hunnebergs fot och det cirka 30 meter höga vattenfallet Brudslöjan/Skäcktefallet. För den fiskeintresserade finns hela tio sjöar som omfattas av Hunnebergs Fiskekort. I paket ingår även övernattning i dubbelrum. frukost, tillgång till relaxavdelning, vandringskarta, fiskekort samt lunchkorg. Läs mer och boka paket här.




Vandringspaket – Upperud 9:9

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 förvandlats till ett modernt och unikt hotell. Här njuter du av lugnet och utsikten över sjön. Pilgrimsleden passerar precis utanför dörren vilket gör boendet till en perfekt utgångspunkt för vandrare. Bokar du ett vandringspaket här kan du välja mellan en kortare vistelse på 2 dagar där bla lunchpaket och middag ingår. Vill du stanna längre finns ett femdagars äventyr som kombinerar vildmark med komfort i Dalslands vackra natur. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Baldersnäs Herrgård

Letar du efter ett lyxigt vandringspaket med extra allt ska du bege dig till Baldersnäs Herrgård i Dals Långed. Här bor du i fantastisk herrgårdsmiljö med utsikt mot en grönskande parkmiljö. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat en 5-rätters middag, bad och bastu, lunchpaket och härlig frukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket – Ragnerud

Vid Ragnerudsjön och Kroppefjälls naturreservat i natursköna Dalsland ligger familjecampingen Ragnerudssjöns Camping. Bokar de ett vandringspaket här kan du välja mellan att övernatta i tält i Kroppefjälls naturrreservat och laga din middag och frukost på egen hand eller bo lite mer bekvämt i stuga med tillgång till bastu och bad utanför knuten. I paketet ingår även middag, lunchpaket och frukost. Läs mer och boka paket här. 



Vandringspaket Gotaleden

Gotaleden är en vacker vandringsled på 71 km mellan Göteborg och Alingsås. Vill du vandra på egen hand men få hjälp med bagagetransport, bokning av boende,  mat och god fika längs vägen? Då ska du kolla in Pathfinder Travels paket. Välj mellan 2 eller 3 dagars paket. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket – Thorskogs slott

Vackra Thorskogs Slott är beläget i en engelsk park trettio minuter norr om Göteborg. Här bor du gott med tinnar och torn, vackra personligt inredda rum och salonger och naturen utanför dörren. Bokar du ett vandringspaket här kan de se fram emot picknick-korg eller ryggsäck till vandringen, 2-rätters middag, härligt boende och en slottsfrukostbuffé. Läs mer och boka paket här.


Vandringspaket - Ulkeröds gård

Ulkeröds Gård, mitt i Bohuslän, bor du trivsamt och avskilt, omgiven av fantastisk natur. Bokar du ett vandringspaket här kan du bland annat se fram emot spännande matupplevelser, skönt boende och vandring utmed Bohusleden. Avsluta dagen med skönt pubmys och vakna upp till en härlig gårdsfrukost. Läs mer och boka paket här.

 

Vandringspaket - Swedish Country Living

Hos Swedish Country Living bor du i ett unikt boende på den dalsländska landsbygden med vildmarkens skogar och vattenrike runt knuten. I detta vandringspaketpaket ingår måltider, kartor och transport till aktivitetsplats samt två nätter i Eremitstugan. Utforska naturen i din egen takt, skogspromenader vid de närbelägna bergen vid Sörknatten eller paddling i det lugna vattnet i Dalslands kanal. Läs mer och boka paket här.

 

Vandringspaket - First Hotel Bengtsfors

First Hotel Bengtsfors ligger centralt mitt i Bengtsfors med närhet till den dalsländska naturen och härliga aktiviteter. I detta paket bor du skönt och efter en god och näringsrik frukost ger dig ut på vandringstur och njuter av sol och underbar natur i Dalsland. Med på turen får du en picknickkorg och väl tillbaka på kvällen vänter en god middag. Läs mer och boka paketet här.

 

Tåg- och vandringspaket - Kroppefjäll B&B och Upperud 9:9

Ta tåget till Melleruds Järnvägsstation, endast 65 minuter från Göteborg. I paketet ingår vandring på Pilgrimsleden med varierande natur och terräng. Första natten sover ni i den renoverade spannmålssilon i Upperud, med sin svårslagna inrednings-design och vattnet utanför dörren. Dag två avslutas dagens vandring vid Kroppefjäll B&B. Efter en god natts sömn och smarrig närproducerad frukost väntar sista vandringen på 8 km tillbaka till Melleruds Järnvägsstation. Läs mer och boka paketet här. 

 

Vandringspaket - Kynnefjälls Natur

Kynnefjälls Natur kan du välja att övernatta högt uppe på Sveriges sydligaste fjäll i något av anläggningens bed & breakfast-rum. Här njuter du av avkopplande vildmarksmiljö och ett flertalet leder i varierande längd börjar precis utanför husknuten. Du kan välja två olika paket ett med halvpension och ett med helpension

 

Vandringspaket - STF Lugnåsbergets vandrarhem

Lugnåsbergets vandrarhem bor du i lugn och lantlig miljö i ett charmigt gammalt småbruk med utsikt över vackra Kinnekulle. Gör dig redo för en vandringsupplevelser fylld med naturnära äventyr i och runt platåberget Lugnåsberget. Här hittar du flera olika vandringspaket med mysigt boende och ekologisk frukost. Läs mer och boka ditt paket här.

 

Vandringspaket - STF Trollhättan Gula Villan Vandrarhem

STF Trollhättan Gula Villan Vandrarhem är en charmig sekelskiftesvilla mitt i centrala Trollhättan. Här bor du med närhet till vandringsvänliga naturområden samt slussområdet med de imponerande Trollhättefallen. Bokar du ett vandringspaket här kan du bland annat se fram emot vandring läng vackra Edvidsleden, lunchpaket, frukost och boende. Läs mer och boka paket här.

 

Vandringspaket - Sweden West Coast

Sweden West Coast erbjuder en helhetsupplevelse med saltstänkta klippor, hav, fin natur, god mat och dryck - allt förpackat och klart. Här hittar du tre olika paket: Vandra med barn, Vandra med lyx och Vandra i Göteborg och Bohuslän. Läs mer och boka paketen här.

 

Vandringspaket - Outdoor Support

Med Outdoor Support får du uppleva naturen nära Borås. Här finns både parker, sjöar och stora skogar och gott om fina vandringsleder. I vandringspaketet ingår övernattning med två olika boendealternativ samt middag och vandringsturer över dagen. Läs mer och boka paket här. 

 

Vandringspaket - Upplevelsebolaget

Med Upplevelsebolaget får du uppleva äventyr och upplevelser i Bohuslän på ett hållbart och miljövänligt sätt som får människor, djur och natur att må bra. Välj mellan vandringspaket med tält eller om du hellre önskar boende och middag. Läs mer om boka paketen här.

Vandringspaket - Minto/Tingvall

Den ekologiska anläggningen Tingvall Eco-Lodge ligger vackert belägen på en höjd med utsikt över Bullaresjön. Här får du en perfekt start på din vistelse oavsett om du söker lugn för återhämtning eller äventyrliga naturupplevelser. I vandringspaketet ingår vandring i unikt världsarv med hällristningar från bronsåldern, du får även uppleva Kynnefjäll naturreservat. Här ingår även övernattningar, lunch och picknickkorg. Läs mer och boka paketet här. 

 

Andra har också läst