({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket i Dalsland

På med vandringskängorna och ut och njut i Dalslands natur - vackra vyer på dagen och avkoppling på kvällen. Här hittar du tips på paket med unikt boende, god mat och picknick för dagens vandring.

 

Vandringspaket med extra allt

 Baldersnäs Herrgård

Letar du efter ett lyxigt vandringspaket med extra allt ska du bege dig till Baldersnäs Herrgård i Dals Långed. Här bor du i fantastisk herrgårdsmiljö med utsikt mot en grönskande parkmiljö. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat en 5-rätters middag, bad och bastu, lunchpaket och härlig frukostbuffé. 

 

 

 

 

Ta tåget till din vandringsupplevelse

  Kroppefjäll B&B och Upperud 9:9

Ta tåget till Melleruds Järnvägsstation, endast 65 minuter från Göteborg. I paketet ingår vandring på Pilgrimsleden med varierande natur och terräng. Första natten sover ni i den renoverade spannmålssilon i Upperud, med sin svårslagna inrednings-design och vattnet utanför dörren. Dag två avslutas dagens vandring vid Kroppefjäll B&B. Efter en god nattssömn och en närproducerad frukost väntar sista vandringen på 8 km tillbaka till Melleruds Järnvägsstation. 

 

 

 

 

Vandringspaketet - natur, stigar & wild swimming

 B&B Kroppefjäll

Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. Här finns det vandring som passar för alla, både kortare och längre sträckor. Dessutom går det att kombinera de olika slingorna och lederna utifrån vad du är ute efter. I paketet ingår övernattning, frukost, middag och lunchpaket. 

 

 

 

 

Njutvandra och bo i unikt boende

 Swedish Country Living

Hos Swedish Country Living bor du i ett unikt boende på den dalsländska landsbygden med vildmarkens skogar och vattenrike runt knuten. I detta vandringspaket ingår måltider, kartor och transport till aktivitetsplats samt två nätter i Eremitstugan. 

 

 

 


Härliga höstupplevelser i Dalsland

 Håveruds Hotell

På Håveruds Hotell bor mitt i händelsernas centrum med en storslagen utsikt över sjön Upperudshöljen. I Vandringspaketet ingår övernattning i två nätter, vandring med lunchpaket, avkoppling i hotellets relaxavdelning med både jacuzzi- och bastubad. Njut av en två rättersmiddag under dag två. 

 

 

 


Njutvandra och bo i tält eller i stuga med bastu

 Ragnerudssjöns Camping

Vid Ragnerudsjön och Kroppefjälls naturreservat i natursköna Dalsland ligger familjecampingen Ragnerudssjöns Camping. Boka ett vandringspaket och välj mellan att övernatta i tält i Kroppefjälls naturrreservat och laga din middag och frukost på egen hand eller bo lite mer bekvämt i stuga med tillgång till bastu och bad utanför knuten. I paketet ingår även middag, lunchpaket och frukost.

 

 

 


Guidad vandringshelg i Dalsland

 Edsleskogs Wärdshus

På Edsleskogs Wärdshus bor du med en vacker utsikt över flera västsvenska naturreservat, gröna kullar och kristallklart vatten. Den natursköna omgivningen bjuder in till vandring. Här finns både höstvandring och vintervandring att boka in för kommande vandringsupplevelser. 

 

 

 

 

Vandringspaket

 First Hotel Bengtsfors

First Hotel Bengtsfors ligger centralt mitt i Bengtsfors med närhet till den dalsländska naturen och härliga aktiviteter. I detta paket bor du skönt och efter en god och näringsrik frukost ger dig ut på vandringstur och njuter av sol och underbar natur i Dalsland. Med på turen får du en picknickkorg och väl tillbaka på kvällen vänter en god middag.

 

 

 

 

Pilgrimsvandra med avkoppling

 Upperud 9:9

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 förvandlats till ett modernt och unikt hotell. Här njuter du av lugnet och utsikten över sjön. Välj vandringspaket för två eller fem dagar med god mat och vandring på Pilgrimsleden, som passerar precis utanför dörren.