({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Vandringspaket i Dalsland

På med vandringskängorna och ut och njut i Dalslands natur - vackra vyer på dagen och avkoppling på kvällen. Här hittar du tips på paket med unikt boende, god mat och picknick för dagens vandring.

 

Vandringspaket med extra allt

 Baldersnäs Herrgård

Letar du efter ett lyxigt vandringspaket med extra allt ska du bege dig till Baldersnäs Herrgård i Dals Långed. Här bor du i fantastisk herrgårdsmiljö med utsikt mot en grönskande parkmiljö. Bokar du ett vandringspaket här ingår bland annat en 5-rätters middag, bad och bastu, lunchpaket och härlig frukostbuffé. 

Läs mer och boka paketet

 

Baldersnäs Herrgård

 

 

 

Vandringspaketet - natur, stigar & wild swimming

 B&B Kroppefjäll

Mitt i den dalsländska vildmarken ligger Kroppefjäll Bed & Breakfast. Här finns det vandring som passar för alla, både kortare och längre sträckor. Dessutom går det att kombinera de olika slingorna och lederna utifrån vad du är ute efter. I paketet ingår övernattning, frukost, middag och lunchpaket. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Njutvandra och bo i unikt boende

 Swedish Country Living

Hos Swedish Country Living bor du i ett unikt boende på den dalsländska landsbygden med vildmarkens skogar och vattenrike runt knuten. I detta vandringspaket ingår måltider, kartor och transport till aktivitetsplats samt två nätter i Eremitstugan. 

Läs mer och boka paketet

 

Eremitstugan

Sörknatten

 

 


Härliga höstupplevelser i Dalsland

 Håveruds Hotell

På Håveruds Hotell bor mitt i händelsernas centrum med en storslagen utsikt över sjön Upperudshöljen. I Vandringspaketet ingår övernattning i två nätter, vandring med lunchpaket, avkoppling i hotellets relaxavdelning med både jacuzzi- och bastubad. Njut av en två rättersmiddag under dag två. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 


Njutvandra och bo i tält eller i stuga med bastu

 Ragnerudssjöns Camping

Vid Ragnerudsjön och Kroppefjälls naturreservat i natursköna Dalsland ligger familjecampingen Ragnerudssjöns Camping. Boka ett vandringspaket och välj mellan att övernatta i tält i Kroppefjälls naturrreservat och laga din middag och frukost på egen hand eller bo lite mer bekvämt i stuga med tillgång till bastu och bad utanför knuten. I paketet ingår även middag, lunchpaket och frukost.

Läs mer och boka paketet

 

Ragnerudssjöns Camping

 

 


Guidad vandringshelg i Dalsland

 Edsleskogs Wärdshus

På Edsleskogs Wärdshus bor du med en vacker utsikt över flera västsvenska naturreservat, gröna kullar och kristallklart vatten. Den natursköna omgivningen bjuder in till vandring. Här finns både höstvandring och vintervandring att boka in för kommande vandringsupplevelser. 

Läs mer och boka paketet

 

 

 

 

Vandringspaket

 First Hotel Bengtsfors

First Hotel Bengtsfors ligger centralt mitt i Bengtsfors med närhet till den dalsländska naturen och härliga aktiviteter. I detta paket bor du skönt och efter en god och näringsrik frukost ger dig ut på vandringstur och njuter av sol och underbar natur i Dalsland. Med på turen får du en picknickkorg och väl tillbaka på kvällen vänter en god middag.

Läs mer och boka paketet

 

First Hotel Bengtsfors

 

 

 

Pilgrimsvandra med avkoppling

 Upperud 9:9

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 förvandlats till ett modernt och unikt hotell. Här njuter du av lugnet och utsikten över sjön. Välj vandringspaket för två eller fem dagar med god mat och vandring på Pilgrimsleden, som passerar precis utanför dörren. Det finns även möjlighet att boka ett tågpaket där ditt äventyr börjar och slutar vid Mellerud tågstation.

Läs mer och boka paketet