({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Jonas Ingman

Praktisk information

Utbildningen kommer att ha föreläsningar online kl. 9-12 varje måndag – torsdag (med undantag för 30/4 och 21/5 då det är helgdag). På eftermiddagarna och på fredagarna kommer ni att få självstudieuppgifter som ni gör i er egen takt och när det passar er.

Utbildningsverktyg

Vi använder oss av ett verktyg som heter Zoom för att genomföra utbildningen online. Det påminner om Skype, som de flesta av er kanske är mer bekanta med. Dagen innan varje utbildningsdag kommer ni att få ett mail med en länk till Zoom som ni ska använda för att komma in i utbildningen. Ny länk skickas alltså ut inför varje utbildningsdag. Logga in senast kl. 8.50 varje dag så att ni har hunnit ansluta innan föreläsningarna startar. Första dagen kommer vi att ägna tid åt att få tekniken att fungera för alla. Zoom fungerar tyvärr inte i webbläsaren Explorer så använd t.ex. Google Chrome istället. Ladda gärna ner Zoom genom att klicka här. 

Vid problem med anslutning till Zoom, kontakta Johan Hermansson på johan.hermansson@vastsverige.com eller på 031-818352. 

Utbetalning av ersättning för lön

I samband med kursstart kommer ni att få ett mail från Västra Götalandsregionen med instruktioner om hur utbetalning av ersättning för lön kommer att gå till. Notera att ersättningen motsvarar 70% av utbetald lön inklusive sociala avgifter (staten har nu sänkt de sociala avgifterna till 10,21%).

Vi vill också passa på att påminna om att stöd endast utbetalas till privata verksamheter. Om er verksamhet är offentlig, till exempel om ni har en kommun eller stiftelse med offentliga stiftare som ägare, är det viktigt att ni återkommer till oss med besked om detta.

Välkomna till utbildningen!

Turistrådet Västsverige AB