({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

Så här gör du för att genomföra Värdskap Västsverige-utbildningen

Dagens självstudieuppgift i Turistrådets onlineutbildning för den västsvenska besöksnäringen är att genomföra den drygt en timme långa webbaserade värdskapsutbildningen Värdskap Västsverige. Utbildningen har funnits sedan 2017, och syftet med den är att hjälpa alla som är verksamma inom den västsvenska besöksnäringen att med hjälp av fakta, filmer, övningar och självreflektion vässa det egna värdskapet ytterligare.

Upplägg

Värdskap Västsverige består av 11 kapitel med tre olika huvudteman: "Om värdskap", "Mötet med gästen" och "Varumärket Västsverige". Den är helt digital, och du genomför den antingen via dator eller surfplatta. Efter avslutad utbildning genomgår du ett kunskapsprov och får ett diplom för utskrift.

Så loggar du in

För att komma till anmälningsrutan för utbildningen, klicka här: Värdskap Västsverige - onlineutbildning

Fyll där i förnamn, efternamn och din epostadress. I rutan "Värdskapskurser" fyller du i namnet på ditt företag.

Tekniktips

Utbildningens plattform heter kurskoll.nu. När du startar utbildningen öppnas den i ett nytt fönster. Låt fönstret med kurskoll.nu vara kvar i bakgrund.

Gör utbildningen i någon av följande webbläsare: Chrome, Firefox, Safari eller Edge. Använd INTE Explorer!

 Vid frågor eller krångel med tekniken, kontakta vardskap@vastsverige.com