({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Scott Halleran

Västsvenska golfprofiler om Västsverige: Sophie Gustafson

Hallå där... Sophie Gustafson, Särögolfare med tre vinster på LPGA-touren och hela fjorton segrar på Europatouren samt åttafaldig deltagare i Solheim Cup.

Vad är din anknytning till Västsverige?

 -          Jag är född och uppvuxen här i Särö strax söder om Göteborg. Bodde i USA i 17 år men är nu tillbaka.

 Kan du nämna några smultronställen som får det västsvenska hjärtat att klappa lite extra?

 -          Jag älskar Särö och lämnar sällan våran lilla by/stad här. Marstrand är fint också speciellt under seglarveckan, men jag har nog tyvärr inte varit där på sisådär 20 år.

Vilken är din västsvenska favoritrestaurang?

 -          Jag gillar Blomstermåla här ute i Särö. Långedrags Värdshus är också en favorit. Precis som Blomstermåla ligger den vid havet och har mycket god mat.

 Vilka är dina favoritgolfbanor i Västsverige?

 -          Om du vill ha en bana som alltid är i god kondition så väljer jag Kungsbacka GK. Den är roligt med bra blandning på hålen. Det är parkbana med links och skogsbana inmixad. Vallda är också en trevlig bana. Det är en linksbana som är rolig att spela plus att restaurangen håller väldigt hög klass. Om du vill ha något som är lättsmält och kul så rekommenderar jag Särös korta bana. Den är rolig och väldigt enkel att komma ut på. Nästan aldrig någon kö och du kan gå 4 hål, 5 hål, 9 hål, 18 hål eller 54 hål. Väldigt lätt och enkelt. Jag spelar 90 procent av min golf där.

 Vad är det bästa med Västsverige?

 -          Sommaren och havet. Det finns inget bättre ställe då vädret samarbetar. Att kunna ta båten ut till någon av alla de öar som finns här ute är riktig lyx.