({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Vin och dryck

Här presenteras våra vin och dryckesutställare under Skara Ost & Delikatessmässa 2022

Vinsmart på Skara Ost & delikatessmässa 

På Skara Ost & delikatessmässa kommer Vinsmart genomföra 6-8 provningar där upp till 80 personer åt gången gör en kul och underhållande kunskap provning där man på 30 minuter lär sig grunderna i hur man kombinerar mat & vin. Provning leds av den omättlig populäre sommeliern och Mästerkocken Nicke Toumela som leder deltagarna genom en praktiska provning av 4 viner som man provar tillsammans med de 5 grundsmakerna. Provningarna är öppna och gäster tas emot enligt drop in-princip och både mycket skratt och kunskap utlovas. Alla som varit med kommer känna sig betydligt vinsmartare efteråt och med en kunskap som sitter i länge.

Vinsmart sammanställer även alla tips och råd i inspirerande material som höjer konsumentens vinupplevelse, både på plats och framför skärmen.

En av de fysiska provningarna livesänds även digitalt på FaceBook och YouTube som en Vinsmart special Academy utöver deltagare på plats. Vi brukar ha ca 1000 personer som deltager digiltlt och mellan 20 och 40 000 strömstarter två månader efter livesändning.

VINSMART LIVE
• 6-8 provningar på plats på stora scenen
• Cirka 400 provningsdeltagare kan deltaga

  • En av provningarna livesänds parallellt på Facebook och YouTube och promotas långt innan


VINSMART BAREN

  • Stor kul kunskapsbar där man kan köpa med vinbiljetter  provsmak av vinerna som varit med i provningarna på scenen och även ställa frågor och diskutera vin med personalen. Även vår provningsledare Nicke Toumela är i baren när han inte står på scenen eller tar selfies med besökarna.
  • I Vinsmartbaren finns även unika merchandise från Vinsmart att köpa till starkt rabatterade mässpriser samt Spiegelauglas till Sveriges bästa priser.