Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Mattias Nilsson

08
jun

Sommarland X-trail Challenge
Skara

30 km härligt terränglopp från Billingens topp till målgång Skara sommarland!

Sommarland X-trail Challenge lördag den 8 juni kl 11:00-16:00

Äntligen är det dags för den krävande utmaningen Sommarland X-trail Challenge, som är en traillöpartävling som går från Billingens topp till Skara Sommarland. Traillöpning är spännande både för den som springer och för åskådaren, så häng med på en häftig upplevelse i vacker natur!

Om loppet
Loppet är cirka 30 km och går på berget och sluttningen nerför Billingen mot Varnhem/Axvall. Krävande och lång bana i klassisk terräng med en del nedförsbackar, samt mycket stiglöpning med lite hinder med stenar och rötter samt passager och enklare naturliga moment utmed banan. ​​​​​Även en del mindre landsväg kommer att användas på vissa delar utmed sträckan. Målgång på Skara Sommarland.

Anmälan kostar 550 kr inkl bussbiljett. Efteranmälan på plats fram till kl 09.45 på lördagen 650 kr Swish eller kontant. Vill du delta? Klicka här för att komma till anmälan.https://docs.google.com/forms/d/1tJZMupLUSuKX41EhfrPftqJJ96kp7a55qHUJU7-eI/edit

För åskådare

Utmed tävlingsbanan finns flera platser som passar bra för åskådare. Heja utmed vägen vid de vackra omgivningarna vid Öglunda grotta/Jättadalen eller heja på när de tävlande går in för målgång inne på Skara Sommarland. Du kan dessutom peppa deltagarna när de kommer in för vätskepåfyllning på Valle camping. Fler platser för åskådare kommer upp på Facebooksidan (länka ”Facebooksidan” till https://www.facebook.com/Billingen-X-trail-342961432391113/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARC24tIOp2Pxst51e-t3tyGFJQE-BuR-DQb1Wmzv7iI5Mv5-v0yPX9ABWNVuvv054ZGh_uHwabtJkVRK) under maj månad.

Är du sugen på en bit mat eller något att dricka finns servering på Skara Sommarlands camping.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Billingen X-trail Sportsclub

Skara sommarland Camping, Axvall, Sverige

Skara


Telefon: +46 730515315


E-post: Skicka E-post

Hemsida: billingenxtrail.se