({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Margaretha Fredrikson

30
jan

Vinterfest
Eggby

Med festlig, glittrig och bubblig lunch samt vinterfågelbingo

Vinterfesten är tillbaka! Söndagen den 30 januari serveras på Fredriksons Pensionat SJöbacka en festlig, glittrig och bubblig lunch till bästa utsikten mot vårt fågelbord (fåglarnas egna pensionat) där en mängd olika fågelarter kan ses.

Under lunchen kan du få spela vinterfågelbingo och kryssa i de fåglar du ser. Bland alla er som får bingo utlottas priser.

Träffa äventyraren Denny Mattsson

Du kan också träffa Denny Mattsson som under ett år vandrade, skidade och paddlade till Sveriges alla nationalparker. Passa på att få prata med en riktig vildmarksäventyrare och kanske få tips och råd för din kommande vandringssemester och långskidtur.

Nyutgiven roman av Kristina Appelqvist

Det har blivit lite av en tradition att vi under Vinterfesten även har det stora nöjet att kunna sälja en nyutgiven roman av Kristina Appelqvist. Så även i år och romanen heter "Klänning för korta kvinnor". Det är hennes tionde roman och den första i en ny serie.

Vad kommer att serveras?

Välkommen att boka Vinterfesten med lunch! Vi har en sittning kl. 12.00 och en kl. 14.00. Ring 073-18 27 996 eller maila fredriksonspensionat@eggby.net.

Lunchen med lokalodlade inslag innehåller följande: *Gyllene, het morotssoppa, toppad med krispiga grönkålschips, pumpakärnor, smetana, örtolja och färska örter. *Rostad kornblomsbaguette. *Mousserande alkoholfri dryck. *Guldig halloncheesecake med browniebotten.
Pris: 195:-/person

Fredriksons Pensionat Sjöbacka

Vackert beläget vid sjön Emten ligger Fredriksons Pensionat Sjöbacka. Här kan du njuta av naturen och tillbringa en avkopplande vistelse med halvpension. Du bor i ett av de fyra smakfullt inredda dubbelrummen och har tillgång till många olika aktiviteter. Stressa ner, ät god mat och upptäck omgivningarna.

Läs mer
Kontaktinformation

Fredriksons Pensionat Sjöbacka

Eggby Sjöbacka 1

53242 Axvall


Telefon: +46 731827996


E-post: Skicka E-post

Hemsida: sjobackapensionat.se