({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Julstaden Skara

    Fotograf: Simon Olsson

Luciakonsert i Skara domkyrka

De fladdrande ljusen och de stämningsfulla tonerna skänker en speciell stämning till den vackra domkyrkan i Skara. Den 13 december välkomnas du till en Luciakonsert med domkyrkoförsamlingens körer.

Läs mer om konserten här

Julefridens utblåsande

Välkommen att delta viden flerahundraårig tradition. Julefridens utblåsande över invånarna i Skara sker på julafton kl 16:30-16:55 vid Skaras stadshus, Södra Kyrkogatan 2. 

Mer om Julefridens utblåsande

Julens kulturevenemang

Nyårsfirande på Jula Konsthotell

2021 går mot sitt slut och vi blickar framåt. Var med på ett lyxigt nyårsfirande på Jula Konsthotell - afternoon tea, skimrande konst av Mercedes Murat och nyårssupé i Gatsby-anda. Kan det bli bättre?

Mot nyårsfirandet!

Fira jul ute

Förra julen skapades nya traditioner. Varför inte fortsätta på samma spår och fira julen med en härlig grillning och ett vinterbad ute? 

Läs om grillplatser här

Handla lokalt

Nissarna har pysslat och fyllt butikerna med allt du kan behöva. Gör dina julinköp lokalt - välkommen att handla i Skara!

Handla i Skara

Skridskor på naturis

Vissa vintrar fryser sjöarna i Valle och Hornborgasjön och bjuder då på underbar skridskoåkning på naturis. Låt oss hålla tummarna!

Läs om skridskoåkning här

Jul vid Hornborgasjön

 

Julen sätter sitt avtryck, och stämningen känns i hela området runt Hornborgasjön. Var vill du uppleva uppladdningen för julen? 

Jul vid Hornborgasjön

Jul i Skaraborg

Julbord med mat från bygden, lokalt hantverk på julmarknaderna, upplysta och välkomnande städer, gamla vackra kyrkor, musik och evenemang - det är julen i Skaraborg och du är välkommen!

Jul i Skaraborg