({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • En grupp av människor sitter vid ett dukat långt träbord under ett stort träd. I trädet hänger ljuslyktor som kan tändas till kvällen.

    The Edible Country Skaraborg

En annorluda matupplevelse i Skaraborgs storslagna natur

Föreställ dig en vacker och noga utvald plats i naturen. Här njuter du av mat skapad på lokala råvaror, tillagad på plats av våra bästa kockar. En pop up-restaurang öppen endast under en kväll, för dig och dina bordskamrater.

Här njuter ni av det bästa Skara­borg har att erbjuda - god mat, fina lokalproducerade råvaror, fantastisk kokkonst och en hänförande vacker natur. En minst sagt annorlunda matupplevelse att minnas länge.

 

Högsåsen

Tänk dig att få tillbringa en magisk kväll omgiven av Tivedens fantastiska natur i det vackra naturreservatet Högsåsen. Här får du uppleva slåtterängar, gamla vårdträd och en imponerande utsikt ända till Kinnekulle. I detta gamla kulturlandskap fyllt med historia bjuder Ekologiska Fru Gran B&B in dig till en annorlunda matupplevelse med noga utvalda råvaror från Tiveden med omnejd.

Datum: torsdag-lördag 15 -17 juli 2021
Tid: 
kl. 18.00
Pris: 
1495 kronor
Vad ingår: Exklusiv matupplevelse i vacker miljö. Mat tillagad på lokala råvaror från närområdet.

 

 

Nosse kvarn

Njut av en kväll vid Nosse kvarn mitt i Nossebro, en plats där historien dröjt sig kvar och där ån Nossan rinner som ett glittrande smycke. Här sitter du till bords på en liten ö mitt ute i Nossan med det skummande vattnet som forsar runtom. Stämningen blir nästan magisk med den stora stenbron som bakgrund och med utsikt över Nosse kvarn. I denna vackra kvarnmiljö blir du serverad en god middag tillagad på lokala råvaror signerad Peter ”Barbeque-Peter” Andersson.

Datum: fredag och lördag 20-21 augusti 2021
Tid: 
kl. 18.00
Pris: 
1495 kronor
Detta ingår: Exklusiv matupplevelse i vacker historisk miljö. Mat tillagad på lokala råvaror.

 

 

Läckö Slott

Upplev en kväll i naturen med ståtliga Läckö Slott i blickfånget och fågelkvitter från skogen. Här sitter du på en udde med slottet som kuliss och vattnet som kluckar precis intill. I denna unika historiska miljö får du nu möjligheten att njuta av en meny komponerad av White Guide-restaurangen Hvita Hjorten. 

Datum: Fredag 10 september & lördag 11 september 2021
Tid: kl. 17.00
Pris: 2315 kronor (360 kronor tillkommer för dryckespaket.)
Detta ingår: Middag, övernattning i dubbelrum inklusive frukost, guidad tur på Läckö Slott, parkering.