({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Västsveriges bästa skidåkning

    Fotograf: Göran Assner/VIEW

Utförsåkning - Ulricehamn Ski Center

Ulricehamn Ski Center är ett av de bästa och populäraste ställena för vintersport i södra Sverige. Här hittar du en komplett vintersportanläggning med åtta nedfarter och bra skidåkning för hela familjen.

Årets nyhet - Björnbuseland

I år blir skidåkning på Ulricehamn Ski Center ännu roligare för familjen när Björnbusen som har bott i Branäs och Kungsberget flyttar söderut. Barnområdet förbättras även med åkband, kiosk och liftkortsförsäljning. Välkommen till Björnbuseland!

Lassalyckan - officiellt Vasaloppscenter

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Här finns också bra möjligheter till både fikapauser och korvgrillning. Ta chansen att åka på en världscuparena!

Succé för världscupen i Ulricehamn

Den 21-22 januari 2017 tävlade världseliten i längdskidåkning i Ulricehamn. På plats fanns 60 000 åskådare och upplevde spännande tävlingar och en härlig folkfest. Nu ser vi fram emot nya tävlingar 2019!

Vinter i Ulricehamn

I Ulricehamn kan du njuta av vintern både i längdskidspåren och i slalombacken. Här finns välpreparerade spår och backar för både barnfamilj såväl som för dig som tränar på elitnivå. Se filmen och bli inspirerad!

Vinterparadiset Billingen

På längden, tvären eller utför? Oavsett hur du gillar att åka skidor är Billingen platsen för dig. Här hittar du 40 km preparerade längdskidspår av olika karaktär. Är du sugen på att åka utför finns Billingebacken som bjuder på fin åkning och funpark för snowboard och skidor.

Falköping Alpin - för hela familjen

Falköping Alpin har fyra nedfarter som alla är belysta och har lika många liftar. Den moderna snökanonanläggningen gör backen till en av Västsveriges snösäkraste. Åker du hellre längdskidor finns det fina upplysta spår på Mösseberg i olika svårighetsgrad, ett med konstsnö.