Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

  • Längdskidåkare och barn som åker skidor utför i Ulricehamn.
    Overlay over image

Skidåkning i Ulricehamn

Endast en timme från Göteborg kan du träna på längdspår i världsklass och uppleva härlig utförsåkning för hela familjen. Skidorten Ulricehamn har snöfyllda äventyr för såväl nybörjare som elit.

Flicka i röd jacka ler med hela ansiktet. Håller sina skidor i famnen.

Utförsåkning - Ulricehamn Ski Center

Ulricehamn Ski Center är ett av de bästa ställena för vintersport i södra Sverige. Här hittar du en komplett vintersportanläggning med åtta nedfarter och bra skidåkning för hela familjen.

Lassalyckan - officiellt Vasaloppscenter

På Lassalyckan finns skidspår som passar alla typer av skidåkare – allt från elit till barnfamilj. Ta chansen att åka på en världscuparena!

FIS Cross-Country World Cup Ulricehamn

Den 26-27 januari återvänder världscupen i längdskidåkning till Lassalyckan och Ulricehamn. Förutom skidtävling och afterski blir det aktiviteter, erbjudanden och folkfest i staden under veckan före arrangemanget.

Enkelt för barnfamiljen

Att åka skidor i Ulricehamn är lätt. Visste du till exempel att man kan boka både liftkort och utrustning online? Eller att frusna tår snabbt värms upp i Lassalyckans bastu och värmestuga?

Upplev Ulricehamn

Kombinera din dag i backen eller skidspåret med mysig småstadsshopping, god mat och fika eller varför inte ett bastubad och ett dopp i sjön Åsunden. Här hittar du allt om Ulricehamn.