({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
En familj som experimenterar på ett science center

Fotograf: Tuana

Söndagskul för familjen

Som barnfamilj finns det absolut ingen anledning till att ha en ”tråkig söndag” i Skövde.

Här väntar ett brett utbud av aktiviteter på er med allt ifrån vattenlek på Sveriges bästa äventyrsbad till bowling,  naturvetenskapliga upptäckter och äventyrlig utomhuslek!

Arena Skövde | Utsett till Sveriges bästa äventyrsbad 6 år i rad och har öppet 365 dagar om året. På med badkläderna och kasta dig ut i vågorna!

Stellas lekland | Skaraborgs roligaste lekupplevelse - här går det inte att ha tråkigt!

Balthazar Science Center  | En plats för hela familjen att tillsammans upptäcka, utforska och använda sin kreativitet!

Ett barn som klättrar på en klättervägg på aktivitetsplats äventyret med sin pappa,

Fotograf: Mårten Bergkvist

Nöjesarenan & Ten Lanes | Skövde erbjuder två olika bowlinghallar där du även kan äta gott! På Nöjesarenan finns det även bland annat shuffleboard, basket och airhockey.

Aktivitetsplatsen Äventyret | Klättra i den stora borgen, kasta dig ut för linbanan eller utmana varandra på ”inte nudda mark”-banan! När hungern tränger sig på kan ni njuta av matsäcken i något av vindskydden eller grilla korv på grillplatserna.  

Lekplatser i centrum | I den mysiga, gröna parken Boulognerskogen kan hela familjen njuta i den lilla badsjön. Intill sjön finns grillplatser och en rolig lekplats för de små. Parken ligger bara ett stenkast från Skövde Resecentrum. I den lummiga miljön i Kyrkparken finns en inspirerande lekplats med svalkande vattenlek för varma dagar. Förläng lekstunden genom att köpa med en sallad från en närliggande affär eller restaurang i centrum. Tips! Ladda ner appen "Playway" för att se fler lekplatser i Skövde (och hela Sverige).

Fotograf: Tobias Andersson

Fler söndagsupplevelser för familjen: