({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image

    Billingen - Ett berg att älska

    Fotograf: Mårten Bergkvist

Motion & Friluftsliv

På Billingen finns många möjligheter för ett aktivt, naturnära liv. Här kan du få fart på träningen med fina motionsspår för både löpning och cykel. Här finns också utegym, crossfitbana och utomhusbassäng. För den som vill ut i naturen finns vackra vandringsleder, grillplatser och fiskemöjligheter.

Vinter på Billingen

Träna upp dig inför Vasaloppet eller ta med dig familjen ut i skidspåren och njut av den vackra naturen. Här hittar du också skridskobana och slalombacke med fun park. För den som söker naturnära upplevelser finns grillplatser med vindskydd och möjlighet att pimpelfiska. Billingen är ett riktigt vinterparadis!

Utveckling av Billingen

Nu tas ett krafttag för att förverkliga visionen om att förvandla Billingens fritidsområde till ett av södra och västra Sveriges mest besökta områden. När arbetet står klart kommer du mötas av ett helt nytt Vasaloppscenter, större skidbacke, längre skidspår, fler aktiviteter och ett helt nytt sätt att ta sig upp på berget. Läs mer om den spännande utvecklingen som tar Billingen till nya höjder!

Sweden Outdoor Festival

Titta, prova, smaka och känn på Sweden Outdoor Festival! För tredje året arrangeras Sweden Outdoor Festival i Skövde. En aktiv helg på Billingen i Skövde med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar och massa av smarrig mat. Boka in 15-16 september 2018!

Ursäkta röran - vi flyttar in!

Nu bygger vi ett Skogsmullerike för dig, Skogsmulle och hans vänner runt Åsbotorpssjö, Billingen. Planen är att bygga ett spännande och tillgängligt utflyktsmål för dig som besökare. Här kan du läsa mer om det spännande projektet.