({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Alexander Arnholm

28
sep

Billingestafetten
Skövde

Billingestafetten är lika mycket en fest som löptävling i Billingens sköna natur.

Billingestafetten kommer att genomföras den 28 september klockan 18:00.

Billingestafetten är lika mycket en fest som löptävling. Gå, lunka eller löp i Billingens sköna natur. Du ingår i ett lag med fyra andra deltagare där alla ska ta sig 3 kilometer vardera. När du inte springer tar du del av den övriga festen och njuter av en god picknick.

Banan går på Billingens ”flackare” delar och både publik och löpare kommer hela tiden att ha bra koll på vad som händer. Tävlingen genomförs den 28 september med start klockan 18:00.

Information Datum: 28 september. Start: 18:00. Sträcka 5×3 km. Alltså 5 personer/lag. Plats: Billingens fritidsområde, Skövde.

Bilda lag på jobbet Billingestafetten är ett perfekt sätt att stärka sammanhållningen på arbetsplatsen. Heja fram dina kollegor och avnjut en god picknick tillsammans.

Individuell tidtagning på alla sträckor Alla sträckor har individuell tidtagning och får givetvis sin sträcktid noterad. Denna finns sedan med i resultatlistan som publiceras på hemsidan.

Picknick För att alla ska kunna njuta maximalt av festen så ingår en picknick-kasse för samtliga lag i anmälan. Har laget kompisar och fans med sig upp så går det fint att beställa till en extra picknick-kasse till dem.

Så anmäler du ett lag Anmälan sker via anmälningsformuläret på Billingestafettens hemsida. Observera att anmälan är definitiv och bindande. Datum för sista anmälan är 21/9 eller när maxtaket nås.

*Anmälningsavgift enligt nedan 1 okt – 30 juni: 1090 kr/lag. 1 juli – 20 sep: 1190 kr/lag. Efteranmälan: 1590 kr/lag. Picknick-kasse ingår i anmälningsavgiften.

Extra picknick-kasse Vill ni ha med era egna supporters till Billingestafetten så finns det givetvis även möjlighet för dessa att delta på er picknick genom att köpa en extra picknick-kasse för 300 kr.

Information Har du några frågor kontakta oss gärna: Mail: info@billingestafetten.se Tel: 0500-79 25 00.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Billingen Skövde – Officiellt Vasaloppscenter

Billingens fritidsområde är ett av Västergötlands mest kompletta sport- och rekreationsområden och dessutom ett officiellt Vasaloppscenter för cykel, löpning och skidor. På Billingen finns alla förutsättningar för att träna inför klassikerns olika grenar både enskilt, i grupp eller på de olika läger som kontinuerligt arrangeras här.

Läs mer
Kontaktinformation

Träningskonsulten

Billingen

Skövde


Telefon: +46 500 792500


E-post: Skicka E-post

Hemsida: billingestafetten.se