({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Tobias Andersson

18
sep

Edible Country Billingen - INSTÄLLT
Skövde

En annorlunda matupplevelse

 

OBS! Detta evenemang är tyvärr inställt.

 

Maten smakar bäst utomhus

Spendera en minnesvärd sensommarkväll på en noga utvald plats vid skogssjön Hållsdammen. En vacker sjö inramad av lummig grönska belägen på Skövdes stolthet, platåberget Billingen. Den här kvällen njuter du av skymningen intill den spegelblanka sjön. De små berghällarna skapar tillsammans med de ståtliga träden en skyddad sal perfekt för en middag. En rofylld plats där du lätt glömmer att du faktiskt sitter mitt i ett fritidsområde som lockar till mängder av aktiviteter. Här kan du slå dig ned vid det dukade bordet och njuta av en minst sagt annorlunda matupplevelse med ingredienser från Skaraborg.

I denna lugna miljö omgiven av platåbergets vackra natur får du nu möjligheten att njuta av en meny komponerad av kocken Mattias Hägg. En sann entreprenör med en lång meritlista som till vardags driver Lilla Saluhallen i Skövde och blivande restaurang Berget på Billingen. Mattias brinner för lokala råvaror och det skaraborgska skafferiet vilket du kommer att märka på tallriken.


Kvällens meny

  • Eldad rödbetstartar med syrad grädde och löjrom
  • Skördetallrik med utvalda charkuterier och ostar
  • Grillat vilt med glödbakade grönsaker och svamp samt en grillad bearnaise
  • Påverås Blå med friterat surdegsbröd
  • Smörstekt kalvdans med bär och biskvi

Dessutom utlovas en och annan överraskning.

Endast ett fåtal platser finns tillgängliga. Först till kvarn!


Datum:
  17-18 september
Tid: kl. 18.00
Pris: 1495 kronor
Vad ingår: Femrätters middag i unik miljö tillagad på lokala råvaror.  
Bokning:  Boka din matupplevelse på info@nextskovde.se. Uppge "Edible Country Billingen" samt vilken dag du vill boka. Summan på 1495 kr/ person inbetalas i samband med bokning. 

Avbokning:
Vid avbokning återbetalas ej anmälningsavgift på 300 kr och vid avbokning senare än 7 dagar före evenemanget görs enbart återbetalning mot uppvisande av läkarintyg (anmälningsavgift återbetalas ej).

Max antal: 16 personer

Normalt tar borden 24 platser. Men under rådande omständigheter med covid-19 har platserna begränsats till 16 st för att inte bidra till smittspridning. På så sätt kan vi hålla ett större avstånd mellan bordsgästerna. Om du känner av några symptom, stanna hemma.

Fotograf: Tobias Andersson

 

Edible country Skaraborg

Upplev en annorlunda måltid i hjärtat av Skaraborg. Föreställ dig en vacker och noga utvald plats i naturen. Här njuter du av en smakupplevelse skapad på lokala råvaror som tillagas på plats av våra bästa kockar. Insup stämningen och de vackra omgivningarna och njut av en kombination av det bästa Skaraborg har att erbjuda. God mat, fina lokalproducerade råvaror och en hänförande vacker natur. Här skapar kockarna en meny med smaker som harmoniserar med platsen ni befinner er på. En unik upplevelse där du och ditt sällskap blir bortskämda under en hel kväll och får njuta av god mat, underbar stämning och vacker natur. Det blir en måltid att minnas där ni tillsammans skapar upplevelsen. Du, ditt sällskap, kockarna, maten och ett bord mitt i den Skaraborgska naturen.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation


Telefon: +46