({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Fotograf: Roger Lärk

  • Fotograf: Roger Lärk

24
mar
-
24
mar

EM-kval handboll
Skövde

ENBART SEGER RÄKNAS

Den 24 mars har du chansen att uppleva världshandboll live, när landslaget kommer till Skövde! Sverige ställs emot silvermedaljörerna från VM 2013, Serbien, i kampen om en plats i EM 2018 som spelas i Frankrike. Missa inte det!

Målet är att EM i Frankrike i december 2018 ska bli det sjätte raka mästerskap som Sverige spelar. För att ta sig till EM behöver Sverige sluta etta eller tvåa i sin kvalgrupp, alternativt bli bäst av de sju grupptreorna.

Kvalet har börjat på bästa sätt genom två storsegrar mot Makedonien och Färöarna i månadsskiftet september/oktober.  Det fjärde laget i gruppen är Serbien och ett spännande dubbelmöte väntar i mars. 21 eller 22 mars möts lagen på serbisk mark och i händelse av svensk seger där kan EM-platsen säkras på hemmaplan den 24 mars. Den matchen kommer att spelas i Arena Skövde. 

Senast Sverige och Serbien möttes var i EM förra året. På Hovet i Stockholm blev det delad pott, 30–30, vilket innebar att Serbien vann gruppen och Sverige slutade tvåa före Spanien och Slovenien. I mars är det alltså dags igen.

Vi garanterar inte att spelarna på bilden spelar landskampen. 

Att veta

Sittplats 275 kr/pers, ståplats 120 kr/pers 

Barn under tre år som sitter i vuxens knä går in gratis. 

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}

Arena Skövde

Arena Skövde är en multianläggning och mötesplats för alla generationer. Här kan du motionssimma, hoppa och plaska på upplevelsebadet eller ta det lugnt på relaxavdelningen. Det är också en arena med plats för idrott på elitnivå samt internationella mästerskap, konserter, mässor, bowling och gym. Allt under samma tak.

Läs mer
Kontaktinformation

Svenska Handbollslandslaget

Arsenalgatan 2

11147 Stockholm


Telefon: +46 500 44 66 88


Hemsida: handbollslandslaget.se


Destination